Log in
updated 4:22 PM EEST, Apr 23, 2018

Ηλίας Παπαδρόσος για το Νοσοκομείο Άμφισσας

Τοποθέτηση του Ηλία Παπαδρόσου και της ολομέλειας γιατρών και επιστημονικού συμβουλίου Νοσοκομείου Άμφισσας σχετικά με την Πρόταση Υγειονομικού Χάρτη και τα προβλεπόμενα για την Φωκίδα.

 

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΡΙΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ Ν. ΛΑΜΙΑΣ , ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ Α΄ΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ Β΄ΒΑΘΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ,ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΟΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΩΦΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΩΣ: ΟΥΡΟΛΟΓΟΥ, ΘΦΑΛΜΙΑΤΡΟΥ, ΩΡΛ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΥ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ Κ. Α.

 

Η ΙΔΡΥΣΗ, Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ Γ. Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΕΞΥΠΥΡΕΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΠΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ. Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΠΛΗΝ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.

 

ΕΠΕΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ:

ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤ/ΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ,ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - 1.5 ΩΡΑ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ 1.0 ΩΡΑ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΙΑ.

 

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΛΙΝΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 3 ΑΝΑ 1.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΣΤΟ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΚΛΙΝΗ ΑΝΑ 1.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Γ. Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε. Σ.

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΡΟΣΟΣ, Δ/ΝΤΗΣ ΩΡΛ.

 

Σχόλια  

+24 #1 Παρ-αλιος 13-07-2011 16:28
Γιατι δεν γινεσθαι πιο συγκεκριμενος κ. Παπαδροσο οσον αφορα τα λαθος στατιτιστικα στοιχεια,
Λογηστηριο και γραφειο κινησης υπαρχει

Ποσα ατομα νοσηλευτηκαν;
Ποσοι ασθενεις επισκευτηκαν τα Εξ. ιατρεια;
Ποσοι καταγραφηκαν στις πρωτες βοηθειεις;
Ποσοι εξυπηρετηθηκαν στα εργαστηρια
;

Και τελικα ποια ειναι τα λαθος στατιστικα
στοιχεια που δοθηκαν;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;

Θα εχουμε καποια πληροφορια - απαντηση
στα παραπανω;
+12 #2 ασΧετος 13-07-2011 17:38
Ενα κειμενο ακαταλαβιστικο, βιαστικο,προχειρο μονο και μονο να πουμε κατι.Κυριε Παπαδροσο το κειμενο αυτο ειναι προσωπικο (ετσι φαινετε απο τον τιτλο του),ειναι συλλογικο (τι σημαινει ολομελεια γιατρων) τι επιτελους εκφραζει ; Υπαρχει στο νοσοκομειο αυτο ιατρικη υπηρεσια οπως σε ολα τα νοσοκομεια και τι λεει; Οι βιαστικες και ανοργανωτες κινησεις οχι καλο αλλα ζημια κανουν στο θεμα του νοσοκομειου και οδηγει σε αδιεξοδα.
+11 #3 ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 13-07-2011 23:22
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ:
1. ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΘΕΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ
2. ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΘΗΚΑΝ
3. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
3. ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
4. ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΧ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 100%
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ Μ/Γ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ 14 ΚΛΙΝΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ 12
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
+3 #4 Κίρρα 14-07-2011 18:35
Για το πόσοι επισκέπτονται τα εξωτερικά ιατρεία χωρίς να περάσουν από τον "πάγκο" και με το "αζημίωτο" μήπως έχει ο παραπάνω γιατρός κανένα στοιχείο?
+4 #5 Πέρα Από Το Ποτάμι... 14-07-2011 22:42
Έλλειψη Νοσηλευτικού προσωπικού διαβάζω...

Πως να μην έχετε έλλειψη Κε Παπαδρόσο την στιγμή που επιτρέπετε εσείς οι Ιατροί του ιδρύματος το μεγαλύτερο δυναμικό της Νοσηλευτικής υπηρεσίας να έχει μετατραπει σε Διοικητικό Προσωπικό..;;

Αυτό το εναπομείναντα νοσηλευτικό προσωπικό στα ανάλογα τμήματα που να πρωτοπάει και τι να προτοπεριθάλψει.

Εαν θέλετε να κάνετε κάτι καλό για το Ίδρυμα σε πρώτη φάση επιστρέψτε όλο το αποσπασθέν προσωπικό της Ν.Υ. στις πρότερες θέσεις τους...

Και μην διαβάσουμε δικαιολογίες περί του δεν αντέχουν άλλον γιατί απλά θα γελάσουμε..
Νοσηλευτές - τριες είναι ξέρανε τι έχουν να αντιμέτωπισουν απο την σχολή τους ακόμα.

Και μιας και το φέρενε η κουβέντα πείτε στις Κες (Πρώην Νοσηλευτρίες Νυν Διοικητικές) στο Γραφείο Κίνησης ...
1ον)Να εξυπηρετούν με χαμόγελο γιατί κανείς δεν πάει εκεί να δει τα ωραία (λέμε τώρα) μάτια τους αλλά γιατί υπάρχει κάποιο θέμα και ανεβαίνουμε τον ανήφορο...
2ον)Να χτυπάνε το πληκτρολόγιο λες και σκαλίζουν μάρματο...Έλεος δηλαδή...Θα χρειάζεστε απο ένα πληκτρολόγιο κάθε μήνα και δεν είμαστε για έξοδα
+8 #6 ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 15-07-2011 19:39
ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ:
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ (ΑΥΡΙΟ 10, ΜΕΘΑΥΡΙΟ 20 ΚΛΠ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ, ΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ (ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ...)
ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΩ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ, ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ....) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.
+7 #7 AMFISSANIK 16-07-2011 15:33
Ο κ.ΠΑΠΑΔΡΟΣΟΣ έχει δίκιο σε όσα λέει αλλά πώς να μη καταντήσει το Νοσοκομείο έτσι αφού όλες οι κυβερνήσεις που περνάγανε έβαζαν ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενο για να διοικήσουν π.χ.ΚΑΠΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Προσοχή: Τα σχόλια ελέγχονται από διαχειριστή πριν δημοσιευτούν, με εξαίρεση τα σχόλια των εγγεγραμένων χρηστών, τα οποία δημοσιεύονται αυτόματα με ευθύνη του σχολιαστή-μέλους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης. Μηνύματα που δεν συμμορφώνονται με τους όρους δεν δημοσιεύονται ή/και αποσύρονται. Η συμμετοχή στον σχολιασμό θεμάτων σημαίνει την αποδοχή των κανόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Υβριστικά ή/και απειλητικά μηνύματα μπορεί να επιφέρουν τις ανάλογες νομικές συνέπειες.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση