Log in
updated 9:00 PM EET, Mar 22, 2017

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δ.ΔΕΛΦΩΝ: Για την ασυδοσία της ΕΛΜΙΝ, την τρομοκρατία των εργαζομένων, την καταπάτηση της μεταλλευτικής, της εργατικής και της συνδικαλιστικής νομοθεσίας ….. η διοίκηση του Δήμου Δελφών ούτε ξέρει, ούτε άκουσε ποτέ γι αυτά

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 20/3/2017, για μια ακόμη φορά θέσαμε ως θέμα την κατάσταση που επικρατεί στα μεταλλεία της ΕΛΜΙΝ ΒΩΞΙΤΕΣ ΑΕ και μετά κόπων και βασάνων η δημοτική αρχή αποδέχθηκε να γίνει προ-ημερησίας  συζήτηση, πάνω στο κείμενο που είχαμε καταθέσει από τις 07/02/2017 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.

Η επίσκεψη της τομεάρχη αθλητισμού Νέας Δημοκρατίας κ. Άννας Καραμανλή σε Άμφισσα και Ιτέα

Η Τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ.,Βουλευτής Β Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή κατόπιν προσκλήσεως της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών περιόδευσε στην Άμφισσα και την Ιτέα, επικεφαλής κλιμακίου αποτελούμενο από τους πολιτευτές του νομού και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών.

ΛΑΕ Φωκίδας - Εκδήλωση με θέμα: ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Η ΛΑΕ ΦΩΚΙΔΑΣ σας προσκαλεί στην εκδήλωση συζήτηση με θέμα :  ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ  ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ με ομιλητές τους ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ ( Σχέδιο Β) και ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ την Κυριακή 2 -4- 2017 στις 11:30 το πρωί στο καφενείο του Φασίτσα ( πλατεία Λαού- Εθνική Τράπεζα) στην Άμφισσα.

Πολίτες στο Προσκήνιο: Σκότωσαν το Στάλλειο-Γάτειο Γηροκομείο πριν ακόμα γεράσει

Το «ΣΤΑΛΛΕΙΟ-ΓΑΤΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ & ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ» αποτέλεσε όραμα Αμφισσέων ευεργετών, από τις αρχές του 20ου Αιώνα. Κληροδότησαν μια τεράστια περιουσία για να αξιοποιηθεί για την υλοποίηση του σκοπού αυτού. Περιουσία που ανέδειξε το ίδρυμα αυτό, στις πρώτες 5 θέσεις των ιδρυμάτων με το ίδιο αντικείμενο Πανελλαδικά.

Δελτίο τύπου της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Φωκίδας

Ατελείωτες διαπραγματεύσεις για την μνημονιακή πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί . Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις ...... Προτάσεις εναλλακτικών λύσεων από δανειστές , κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολιτεύσεως ...... Όλα όμως με βάση την υπάρχουσα Ε.Ε, την ευρωζώνη, το ευρώ...... Η αποτυχία προδιαγεγραμμένη , η αποτυχία σίγουρη ! Έτσι τίποτε δεν πρόκειται πότε να αλλάξει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Δελφών για την εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δελφών της 12/3/2017

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Δελφών

Για την εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής

και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δελφών της 12/3/2017

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Στερεάς Ελλάδας για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ

Την Τρίτη, 7–3–2017, πραγματοποιήθηκε, στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, συνάντηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Στερεάς Ελλάδας με τον Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων – ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτη Κορκολή.

Η τομεάρχης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή στη Φωκίδα

Η Άννα Καραμανλή θα επισκεφθεί τη Φωκίδα το Σάββατο 18 Μαρτίου , κατόπιν προσκλήσεως της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Νέας Δημοκρατίας.

Η Τομεάρχης Αθλητισμού θα συμμετάσχει σε εκδήλωση του Τομέα Γυναικών της Νέας Δημοκρατίας με θέμα : Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης.

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για το 2ο Οικονομικό Forum στους Δελφούς

Ολοκληρώθηκαν αυτές τις μέρες οι εργασίες του οικονομικού FORUM στους Δελφούς. Στις διαδικασίες αυτές συμμετείχε τόσο η ελίτ των βιομηχάνων, τραπεζιτών, εφοπλιστών και μεγαλεμπόρων αλλά και το πολιτικό τους προσωπικό (πρώην και νυν). Όλοι αυτοί που υπηρέτησαν και υπηρετούν ένα σύστημα που μόνο δεινά σκορπάει στα φτωχά στρώματα και τεράστιο πλούτο στο κεφάλαιο.

Η Φώφη Γεννηματά στο 2ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θα παραστεί την Κυριακή 5 Μαρτίου στις εργασίες του 2ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, όπου ενώπιον του κοινού θα απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Ιορδάνη Χασαπόπουλου (11:45 πμ).