Log in
updated 8:47 AM EEST, Jun 27, 2017

Ανοικτή εκδήλωση- συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό

Την Τετάρτη 28/6/2017 και ώρα 7μμ στην Ιτέα (Κυριακοπούλειο) θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση και συζήτηση με θέμα «Αθλητισμός για όλους-Παρεμβάσεις στη Φωκίδα» και ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο βουλευτής Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Κωστοπαναγιώτου.

Με επιτυχία η εκδήλωση για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967

Εκδήλωση, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, πραγματοποίησε η ΚΟΒ Ιτέας του ΚΚΕ στο Κυριακοπούλειο, τη Δευτέρα 19 Ιούνη.

Εκδήλωση του ΚΚΕ στη μνήμη του καπετάν Διαμαντή

Η ΕΠ Ανατολ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, η ΠΕΑΕΑ – ∆ΣΕ και η Ένωση Φίλων Μνήμης ∆ΙΑΜΑΝΤΗ, διοργανώνουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 Ιούνη 2017, στις 11:30, στη ΛΙΛΑΙΑ (Κάτω Αγόριανη), εκδήλωση – προσκύνημα στη μνήμη του κομμουνιστή Γιάννη Αλεξάνδρου (∆ΙΑΜΑΝΤΗ) ∆ιοικητή της 2ης Μεραρχίας του ∆ΣΕ στη Ρούμελη και στους Αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του ∆ημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Σύμβουλοι Λαϊκής Συσπείρωσης Δ.Δελφών: Καμία απόλυση συμβασιούχου

Στο πλευρό των συμβασιούχων τάσσονται με κοινή τους δήλωση για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία κρίνεται αντισυνταγματική η παράταση των συμβάσεων και η πληρωμή μισθών για την εργασία που παρείχαν από την παράταση και μετά οι δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος την οποία προσυπογράφουμε και οι δύο σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Δελφών Ιωσηφίδης Γιώργος και Λεοντίου Στάθης.

Καταγγελία για το κατέβασμα των πανό που καλούσαν στην πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ιτέα

Η ΚΟΒ Ιτέας του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό της Ιτέας όσους εκφράζοντας τον αντικομμουνισμό τους, κατέβασαν κι εξαφάνισαν τα πανό από τη λεωφόρο Ηρώων που καλούσαν στην πολιτική συγκέντρωση της Δευτέρας στο Κυριακοπούλειο για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα.

Επίσκεψη κλιμακίου της ΛΑΕ στη ΔΕΗ Άμφισσας

Κλιμάκιο της  ΛΑΕ  Φωκίδας ,επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες την ΔΕΗ Άμφισσας όπου μοίρασε έντυπο υλικό, μίλησε με  καταναλωτές για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την αδυναμία πληρωμής των αυξημένων λογαριασμών και με   τους διευθυντές του Υποκαταστήματος  οι οποίοι μας  ενημέρωσαν ότι έχει ανέβει κατά 90% το ποσοστό των καταναλωτών που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις  ημερομηνίες πληρωμής των λογαριασμών και κατά 60% των καταναλωτών που αν και έχουν ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους  αδυνατούν να τηρήσουν τις ρυθμίσεις  λόγου οικονομικής στενότητας.

Ο Θάνος Ασημάκης απευθύνεται στον βουλευτή του νομού κ. Κωστοπαναγιώτου

    

Τυχαία εχθές ξεφύλλιζα τοπική εφημερίδα προηγούμενων ημερών και ανακάλυψα εντός της, άκουσον άκουσον, δελτίο τύπου του εκλεγμένου από τη Φωκίδα βουλευτή, με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες της Φωκίδας για τις παρεμβάσεις του.

ΔΤ της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Δελφών σχετικά με το ΑΤ Ιτέας

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του βουλευτή του Νομού Κωστοπαναγιώτου Ηλία και με την παρέμβαση της ΟΜ Δελφών ΣΥΡΙΖΑ όλη την τελευταία εβδομάδα σχετικά με τα θέματα μετακινήσεων αστυνομικών και της συνακόλουθης πιθανής αποδυνάμωσης του Α.Τ Ιτέας ενημερώνουμε ότι όλοι οι αστυνομικοί υπάλληλοι παραμένουν στο ΑΤ Ιτέας.

Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών για την αναδιάταξη της Ελληνικής Αστυνομίας

Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών εκφράζει τον πολιτικό αποτροπιασμό της  για τις απαράδεκτες πρακτικές μίας απαρχιωμένης και παρωχημένης πολιτικής, σχετικά με τις συνέπειες της έκδοσης του Π.Δ 7/2017(ΦΕΚ14/τΑ/09.02.2017) περί Αναδιάταξης - αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας των περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας που υπογράφτηκε και υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.