Log in
updated 8:47 AM EEST, Jun 27, 2017

Δολωματικοί ψεκασμοί στο Χρισσό

Την Τρίτη 27/06/2017θα ξεκινήσουν δολωματικοί ψεκασμοί στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς στην Π.Ε. Φωκίδας στην Τ.Κ. Χρισσού.

Το ΣΔΕ ΑΜΦΙΣΣΑΣ δέχεται αιτήσεις για εγγραφές εκπαιδευομένων για το νέο σχολικό έτος 2017-2018

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) παρέχουν τη δυνατότητα σε ενήλικες 18 ετών και άνω, που δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο του Γυμνασίου (νόμος 2525/97) η διάρκεια της φοίτησης  είναι δύο σχολικά έτη.

Ανακήρυξη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας ως σχολείο υπερασπιστής των παιδιών από τη UNICEF για το σχολικό έτος 2016-17

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας συμμετείχε ενεργά στην εκπαιδευτική δράση που εισηγήθηκε η UNICEF με τίτλο «Σχολεία: υπερασπιστές των παιδιών» κατά το σχολικό έτος 2016-2017.

Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΙΤΕΑΣ ΘΑ ΨΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ Ι.Ν. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΤΕΑΣ

 Στον πανηγυρίζοντα ΙΕΡΟ ΝΑΟ του Αγίου Χαραλάμπους, θα ψάλλει η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ ΙΤΕΑΣ», υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη, την Τετάρτη 28 Ιουνίου το βράδυ, κατά τη διάρκεια του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ προς τιμήν των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, από τον γυναικωνίτη του Ναού.

Παρουσίαση του επιστημονικού τόμου, "Φωκίδα: αρχαιολογικές συμβολές"

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος σας προσκαλούν τη  Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, 19.00 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα στην παρουσίαση του επιστημονικού τόμου , Φωκίδα: αρχαιολογικές συμβολές.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης Ιτέας για αυτή την εβδομάδα

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας-Παιδικό Τμήμα «Γιώτα Μαδούρα» συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 για παιδιά που συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας.

Ανακοίνωση πανηγύρεως Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους & Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Ιτέας

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 στις 7 το απόγευμα, θα τελεσθεί ο Μεγάλος Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, των Αγίων  Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου, θα ακολουθήσει ιερή λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους τις ενορίας μας.

Ευχαριστήριο προς τον Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας

Το Εκπαιδευτικό προσωπικό κα οι Μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Μπακογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Φωκίδας κ. Κατσαγούνο, καθώς και την Περιφερειακή  Σύμβουλο κα Αραβαντινού για την οικονομική και ηθική στήριξη στο σχολείο μας, ως προς την υλοποίηση του Φεστιβάλ Σχολικού Πολιτισμού που πραγματοποίησε από τις 15 Μαΐου ως τις 15 Ιουνίου 2017. 

Σεμινάριο στο Νοσηλευτικό Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας

    

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο ( 12 ωρών,Μάιος- Ιούνιος 2017)  στην Συστημική Καταξιωτική Διερεύνηση με θέμα : « Η φροντίδα»  το οποίο υλοποίησε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε.Φωκίδας  « Διαδρομή» ( σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών) σε ομάδα 15 επαγγελματιών Νοσηλευτριών  του Γενικού Νοσοκομείο Άμφισσας.

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Φτάνει πια η κοροϊδία και ο εμπαιγμός των εργαζομένων

 

Με  πρόσφατη απόφασή του, το Ελεγκτικό Συνέδριο οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους σε νευραλγικές υπηρεσίες των δήμων, ενώ μένει να αιωρείται η απειλή της μη πληρωμής ακόμη και αυτών των δεδουλευμένων τους. Η κυβέρνηση προτείνει ως μέτρο την αντικατάστασή τους από 2μηνα και η ΝΔ ανακοινώνει "πληρώστε τους και απολύστε τους".

Συγχαρητήρια από το Γυμνάσιο Άμφισσας προς την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Μάκαρου

Η Διευθύντρια και οι καθηγητές του Γυμνασίου Άμφισσας συγχαίρουν την ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του «ΜΑΚΑΡΟΥ» καθώς και τον προπονητή τους κ. Στέργιο Φαρόπουλο για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παγκορασίδων Αν. Στερεάς Ελλάδας.

Συνεκπαίδευση Π.Υ Άμφισσας - OTIS στους ανελκυστήρες τρίτης γενιάς

Στα πλαίσια της επιχειρησιακής ετοιμότητας, την 12-06-2017 η Π.Υ. Άμφισσας προχώρησε σε συνεκπαίδευση με την εταιρεία OTIS με έδρα την Πάτρα, του συνόλου του προσωπικού της στους ανελκυστήρες νέου τύπου ηλεκτρικού κινητήρα τρίτης γενιάς με ιμάντες. Ευχαριστούμε το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Άμφισσας για την διευκόλυνση που μας παρείχε με τους δύο δικούς της ανελκυστήρες.