Log in
updated 4:22 PM EEST, Apr 23, 2018

Δήλωση υποψηφιότητας για Δήμαρχος Δελφών από τον Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο και ιδρυτική διακήρυξη της Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών

Εκτιμώντας τη διαμορφωμένη κατάσταση στο αυτοδιοικητικό τοπίο του Δήμου Δελφών, αλλά και την κοινωνική απαίτηση για ανανέωση σε επίπεδο προσώπων και ιδεών, λάβαμε μαζί με μια ομάδα καταξιωμένων κοινωνικά ανθρώπων του τόπου μας την απόφαση να δημιουργήσουμε μια νέα και αδέσμευτη Κίνηση υπό τον τίτλο «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών», με σκοπό τη διεκδίκηση της ψήφου των συνδημοτών μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

 

Η Ιδρυτική Διακήρυξη της Κίνησής μας, για λόγους συμβολισμού της ανάγκης ανανέωσης του σκηνικού με πρωτοβουλία της δρώσας κοινωνίας, υπογράφεται αποκλειστικά από πρόσωπα που σήμερα δεν έχουν ρόλο στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου μας, είναι όμως όλοι πολίτες ενεργοί και διακεκριμένοι σε διάφορους χώρους.

Για λόγους δεοντολογίας, αλλά και προκειμένου να επικεντρωθώ στην επικείμενη εκλογική μάχη, τις προσεχείς ημέρες θα υποβάλω την παραίτησή μου τόσο από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, όσο και από Δημοτικός Σύμβουλος.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και φίλους από τον αυτοδιοικητικό χώρο του Δήμου Δελφών, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας και να τους ζητήσω δημόσια τη στήριξή τους στο νέο όραμα για το Δήμο Δελφών και για τον τόπο μας.

 

Άμφισσα, 5 Μαρτίου 2014

Αθ. Η. Παναγιωτόπουλος


«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ»

 

Ι Δ Ρ Υ Τ Ι Κ Η   Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Ο Δήμος Δελφών αποτελεί έναν προικισμένο από τη Φύση και την Ιστορία τόπο.

Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, μια σειρά πολύ σημαντικών αρχαίων, βυζαντινών και νεώτερων μνημείων με κορυφαίο τον παγκόσμιας εμβέλειας αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, όμορφες πόλεις και οικισμούς, σημαντικά αρχιτεκτονικά σύνολα.

Διαθέτουμε ακόμη αξιόλογους φυσικούς πόρους στα βουνά μας και στις θάλασσές μας, αλλά και τον μοναδικό Ελαιώνα της Άμφισσας, καθώς και μια πυκνή αλυσίδα από τόπους που έχουν αποκτήσει τεράστια συμβολική σημασία για όλους τους Έλληνες, λόγω του σπουδαίου ρόλου που διαδραμάτισαν στην Ελληνική Επανάσταση και στην Εθνική Αντίσταση.

Έχει κατακτήσει ακόμη η περιοχή μας παρά το μικρό της μέγεθος (και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι) ένα ζηλευτό πολιτιστικό επίπεδο, αλλά και μια ιδιαίτερα αναπτυγμένη κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Ωστόσο, και παρά τα ανωτέρω αληθινά πλεονεκτήματα και δυνατότητες της περιοχής μας, είναι κοινή η διαπίστωση ότι ακόμη και σήμερα τα προτερήματα αυτά δεν έχουν αξιοποιηθεί επαρκώς, με αποτέλεσμα η τοπική κοινωνία να αντιλαμβάνεται το ρόλο της σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο μάλλον ως υποβαθμισμένο και δευτερεύοντα.

 

Είναι πλέον κατηγορηματική η πεποίθηση όλων μας ότι η τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Δελφών χρειάζεται ανανέωση, τόσο σε επίπεδο προσώπων, όσο κυρίως σε επίπεδο ιδεών και τρόπου λειτουργίας.

Η περιοχή μας διαθέτει πολλά αξιόλογα πρόσωπα, με ήθος και εντιμότητα, με αποδεδειγμένη κοινωνική προσφορά σε διάφορα επίπεδα, με δυναμισμό και τεχνοκρατική κατάρτιση.

 

Με βάση τις παραπάνω διαπιστώσεις και με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στον τόπο και των υποχρεώσεών μας ως ενεργών πολιτών, καταθέτουμε σήμερα την απόφασή μας να δημιουργηθεί μια νέα και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη υπό τον τίτλο «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών», που θα ζητήσει την ψήφο των συνδημοτών μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής το Θανάση Παναγιωτόπουλο, νυν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών.

 

Η πρότασή μας είναι ενωτική και βαθιά αυτοδιοικητική. Η «Ανανεωτική Δύναμη» είναι αυστηρά ανεξάρτητη και αδέσμευτη κομματικά, χωρίς βέβαια να αποκλείουμε τη στήριξη από οποιονδήποτε χώρο, πολιτικό ή κοινωνικό, που εκτιμά και αποδέχεται τα χαρακτηριστικά της Κίνησής μας.

Εμείς οραματιζόμαστε το Δήμο Δελφών πρωταγωνιστή των εξελίξεων, γιατί πιστεύουμε ότι το δικαιούται και το αξίζει! 

Αυτό που απαιτείται για να υλοποιήσουμε το όραμά μας, είναι ένα μέσο-μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο με στόχο μια περιοχή, η οποία θα διαθέτει πολύ ισχυρά ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα βασίζει την ευημερία των κατοίκων της πάνω σε γερές παραγωγικές βάσεις.

Απαιτείται κυρίως μια δημοτική αρχή διεκδικητική και πρωτοπόρα, που να εμπνέει και να συσπειρώνει τους πολίτες στους μεγάλους αγώνες του τόπου μας.

Μια δημοτική αρχή που, προκειμένου να απαιτήσει τα δίκαια της περιοχής, θα οργανώνει συστηματικά τις διεκδικήσεις της, θα συνάπτει συμμαχίες, θα συνεργάζεται μεθοδικά με τους υπόλοιπους θεσμικούς παράγοντες και, όταν χρειάζεται, θα συγκρούεται με σθένος απέναντι σε εσφαλμένες κυβερνητικές ή περιφερειακές επιλογές.

Μια δημοτική αρχή που θα αντιμετωπίζει όλα τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου στην ουσία τους και δε θα λειτουργεί απλά διαχειριστικά ή προσχηματικά, αλλά αντίθετα θα παίζει συντονιστικό ρόλο στη μεγάλη προσπάθεια που απαιτείται για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής.

Μια δημοτική αρχή που θα λειτουργεί αληθινά ως ομάδα, με συλλογική προσπάθεια, εσωτερική και εξωτερική διαφάνεια.

Μια δημοτική αρχή που θα υποστηρίζει τις δημοτικές και τοπικές Κοινότητες του Δήμου και θα μεταφέρει αρμοδιότητες και ρόλο σ’ αυτές.

Μια δημοτική αρχή στην οποία θα λειτουργούν τακτικά και ουσιαστικά τα επιτελικά όργανα, όπως η πολύ σημαντική Εκτελεστική Επιτροπή.

Μια δημοτική αρχή που θα δίνει το λόγο στον πολίτη, θα υποστηρίζει ενεργά και ειλικρινά τους θεσμούς της διαβούλευσης και θα επιζητά την κινητοποίηση των δημοτών σε όλους τους τομείς. 

Κυρίως οραματιζόμαστε μια δημοτική αρχή που θα λειτουργεί με αρχές και κανόνες στο πλευρό του πολίτη, ενώ ταυτόχρονα θα είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με την κατεστημένη νοοτροπία της ασυδοσίας, η οποία τροφοδοτείται από την κακώς εννοούμενη ανοχή, με αποτελέσματα καταστροφικά για τις πόλεις και τα χωριά μας.

 

Όλα τα παραπάνω απαιτούν τολμηρές αποφάσεις, έντιμους και γενναίους ανθρώπους.

Ωστόσο μια τέτοια στάση ενσαρκώνει τη μοναδική φλόγα ελπίδας που μπορεί να ανάψει σ’ αυτόν τον τόπο, τη μόνη διέξοδο που μπορούμε να δώσουμε στη νέα γενιά, μια αληθινή «φυγή προς τα εμπρός» έξω από τον φαύλο κύκλο της εσωστρέφειας. 

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας που σκέφτονται όπως εμείς, να ταχθούν στο πλευρό μας, ώστε όλοι μαζί, με σταθερότητα, ομόνοια και αποφασιστικότητα, να χαράξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. 

 

 

Άμφισσα, Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Αθ. Η. Παναγιωτόπουλος,

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών

 

Την Ιδρυτική Διακήρυξη της «Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών» και την υποψηφιότητα του Θανάση Παναγιωτόπουλου υποστηρίζουν οι:

 

1.       Αβαρκιώτης Βασίλης, Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός
 
2.       Αγγελόπουλος Αριστείδης, Έμπορος
 
3.       Αναγνώστου Μιχάλης, Υπάλληλος Ο.Τ.Ε.
 
4.       Γαζής Γεώργιος, Πρόεδρος Ε.Β.Ε. Φωκίδας
 
5.      Ζωμένος Αργύρης, Μαθηματικός
 
6.      Κανάτας Δ. Βασίλης, Τουριστικός Επιχειρηματίας
 
7.      Καραγεώργος Δημήτρης, Δικηγόρος
 
8.      Καραγεώργου Δήμητρα, Οικονομολόγος
 
9.      Κασούτσα Παρασκευή, Πολιτικός Μηχανικός
 
10.  Κατσακούλας Δημήτρης, Χημικός Μηχανικός
 
11.  Κατσίμπρας Χρήστος, Ελαιοχρωματιστής
 
12.  Κοκμοτού Μαίρη, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Άμφισσας
 
13.  Κολοβού Χριστίνα, Εκπαιδευτικός
 
14.  Κολομβότσου Παγώνα, Μουσειολόγος – Ξεναγός
 
15.  Κοτσάνου Έλλη, Στέλεχος Τουρισμού
 
16.  Κουτσούκου Φωτεινή, Δικηγόρος
 
17.  Κυριακίδης Αλέξανδρος, Ιατρός Χειρουργός
 
18.  Κώνστα Κρυσταλλία, Φιλόλογος
 
19.  Λαζογιώργος Νίκος, Επιχειρηματίας
 
20.  Λύτρας Σπύρος, Ζωγράφος
 
21.  Μαργώνη Αναστασία, Έμπορος
 
22.  Μυταράς Ευάγγελος, Τυπογράφος
 
23.  Ξηρός Τάσος, Έμπορος
 
24.  Παντερμάκης Χρήστος, Συντηρητής Αρχαιοτήτων
 
25.  Παπαϊωάννου – Μπούγα Αμαλία, Διευθύντρια Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας
 
26.  Παπακωνσταντίνου Ηλίας, Λογοτέχνης
 
27.  Παπανδρέου Ειρήνη, Πολιτικός Μηχανικός
 
28.  Σιδηρόπουλος Ασημάκης, Εκπαιδευτικός
 
29.  Τσακίρης Πέτρος, Δικηγόρος
 
30.  Τσάρκος Βαγγέλης, Πρόεδρος Παραρτήματος Φωκίδας Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
 
31.  Τσαρούχα Ανθούλα, Αρχαιολόγος
 
32.  Τσαφόγιαννος Ηλίας, Χημικός

Σχόλια  

+9 #51 ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΕΚΗ 05-03-2014 23:08
Δι' ευχών των Αγίων ........
+15 #52 ΜΟΥΓΓΟΣ 05-03-2014 23:13
ΠΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΦΟΥΣΕΚΙΣΤΗ:

Κι εγω το ίδιο κατάλαβα, οι ΜΟΥΓΓΟΙ θα δώσουν τη νίκη, άσε που κι εγω ΜΟΥΓΓΑ, στις εκλογές θα ηγηθώ ομως ανάλογα
+4 #53 ΕΙΡ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 05-03-2014 23:40
@Ανώνυμος
Είμαι περήφανη που είμαι Π/Μ Τ.Ε. και έτσι υπέγραψα στο χαρτί της Ιδρυτικής Διακήρυξης..Δεν δηλώνω κάτι περισσότερο από αυτό που είμαι στη μικρή Φωκίδα!!! Θα ήταν τουλάχιστον αμετροέπεια.
+6 #54 ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ 06-03-2014 00:08
Κε Τριάντη και κε Κολωνακι-α-ωτη , στο σχολειο αν γραφατε έκθεση , ο δασκαλός σας θα σας έλεγε ότι είστε εκτός θέματος ! Στη μάχη του πληκτρολογίου που επιδίδεστε με ... καλοπροαιρετες απορίες ... είστε εκτός τόπου και χρόνου. Που διαβάσατε ότι ο "Θανασάκης" (όπως υποτιμητικά αναφέρετε) εγκαλεί την προηγούμενη ομάδα του και ότι εγειρει το λάβαρο της επανάστασης ; Εκτός αν εντρυφήσατε τόσο πολύ στην ανακοίνωση (ως πράττει η αντιτρομοκρατική για τις προκυρήξεις) και συλλάβατε το αληθινό νόημα πίσω από τις λέξεις... Είναι απορίας άξιον πως αποδίδετε στον Παναγιωτόπουλο αντιπαλότητα με τον κατ' εσάς ευεργέτη του , Φουσέκη. Τι εξυπηρετεί να εμφανίζετε αντιμαχόμενους τον Φουσέκη που πρόσφερε ο άνθρωπος ό,τι μπορούσε μέχρι σήμερα και τον Παναγιωτόπουλο που είναι κάτι νέο και ελπιδοφόρο με όρεξη εργασίας και προσφοράς ; Εγώ μέχρι σήμερα ξέρω επίσημες υποψηφιότητες Παναγιωτόπουλου , Μέγκου , Ιωσηφίδη και Δρακάκη , αλλά τι να ξέρω εγώ ένας απλός νους μπροστά στη διάνοιά σας ; Θανάση , καλή επιτυχία , μη λαμβάνεις υπόψη πικρόχολες και μεμψίμοιρες τοποθετήσεις !!!!
+3 #55 Ομώνυμος 06-03-2014 02:31
Ανώνυμε 22:57

Αυτό είναι όλο κι όλο το σχόλιό σου για την διακήρυξη Ιταλοσπούδαστε κομπλεξάρα ???
+14 #56 Κωνσταντίνος 06-03-2014 08:51
Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι : " Αν θέλεις να δεις την αλήθεια σε έναν άνθρωπο δώσε του εξουσία".
Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κος Παναγιωτόπουλος απέδειξε περίτρανα ότι η λέξη "αλλοτρίωση" είναι ξένη προς Αυτόν διότι υπήρξε αποτελεσματικός, μαχητικός, ευγενής και αξιόλογος.
Χαιρετίζω την προσπάθεια του και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να εκλεγεί Δήμαρχος ενός τόπου που πραγματικά χρειάζεται το " διαμάντι του" για να λάμψει!
+12 #57 Ντελαλης 06-03-2014 11:07
Όλος ο δήμος χθες και σήμερα κοκκινιζει με άνωθεν εντολή τα σχόλια, τι να κάνουν οι άνθρωποι το ψωμί τους θέλουν. Ειναι τέτοια η ανάγκη για καθολική αλλαγή τοπίου, που όσες κακίες, ύβρεις και ειρωνίες κι αν πουν ή γράψουν, θα τους σαρώσει μαζικά. Ραντεβού το ΜΑΗ, ΘΑΝΑΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
-5 #58 ΒΕΓΚΟΣ 06-03-2014 11:35
για καποιους ανωνυμους

www.youtube.com/.../
+16 #59 Μουσαφίρης 06-03-2014 11:48
Οι ρίζες του φουσεκισμού ειναι βαθιά ριζωμένες. Παλεύουν να κρατηθούν στη καρεκλίτσα γιατί αλλιώς τα χάνουν ολα και δεν ξέρουν να κάνουν καμία άλλη δουλειά. Μονο οι πολίτες μπορούν να δώσουν την απάντηση. Θ´ελουν το ίδιο καθεστώς? Τότε θα εχουν αυτούς που τους αξίζουν και ας μην παραπονιούνται για την αθλιότητα ούτε της περιοχής αλλα ούτε και για τα πρόσωπα που την εκφράζουν.
+5 #60 red river 06-03-2014 12:51
Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί
Οι έμποροι φωνάζουν γι’ αγορές
Οι άνεργοι πεινούσαν
Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται
Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι
κηρύχνουν τη λιτότητα
Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα
ζητάνε θυσίες
Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους
για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν
Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο
λένε πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό
είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού
Κι ακόμη ποιο δύσκολο για τους εργάτες.
+7 #61 Θυμιος 06-03-2014 12:59
ΘΑΝΑΣΗ καλό κουράγιο, Αρχίσανε τα όργανα ... Και οι οργανοπαίχτες.... Καλή επιτυχία :roll:
+12 #62 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ 06-03-2014 18:27
Ενός μπαμπά τ’ αρσενικό παιδί
τον κόσμο σε σκοτούρα πάντα βάζει,
και όποιος ευτυχίσει να το δει
θα εύρει πως με κάποιον λίγο μοιάζει.

Τη μία μοιάζει κάποιου με φτερά,
την άλλη μοιάζει κάπως στην μητέρα,
αλλά κανείς δεν είπε μια φορά
πως μοιάζει λιγάκι του πατέρα.

Και του μπαμπά του κόλλησε μαράζι,
να εύρει το παιδί του τίνος μοιάζει.
+3 #63 ανώνυμος 06-03-2014 21:08
Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν πείθει....Άν είχατε οράματα κ. Παναγιωτόπουλε που δεν εκφράζονταν μέσα από το συνδιασμό τον κ.Φουσέκη, γιατί τον στηρίξατε????Αν πάλι στην πορεία το ανακαλύψατε; θα έπρεπε να διαφοροποιηθείτε......όχι δύο μήνες πριν τις εκλογές ανακαλύψατε την ΑΛΗΘΕΙΑ.....αν και ποτέ δεν είναι αργά.Όσο για τους συμπ/τες μας που σας στηρίζουν, υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι, αλλά και αρκετοί με πολλά και ποικίλα ''βαρίδια'', που καλά θα κάνατε να το ξαναδείτε, γιατί δεν τιμά ούτε εσάς, ούτε και τους υπόλοιπους......
-5 #64 γιωργος1 07-03-2014 10:07
καλα ,μεχρι και εχτες ολα καλα?
Το συνυπογραφω ειναι και συνενοχη!
Με μια δηλωση ξεπλενονται ολα?
ελεος!!!
+3 #65 ΒΕΓΚΟΣ 07-03-2014 10:13
Στους διαδυκτιακους βοθρους της περιοχης,δικαζουν και βριζουν τον Ταγκαλη τωρα.
Εσυ Θαναση τη γλητωσες.... εφυγες απο τους ανεντιμους .
Ασε που αμα πεσει το καστρο μπορει να γυρισεις βεζιρης.
εσυ παντως την πορτα την ανοιξες.
για να δουμε..
α!! για πες τη θεση πηρες στις προηγουμενες εκλογες?
και πως εγινες προεδρος στο δημοτικο συμβουλειο?
+18 #66 Βαγ.Κοντογεώργος. 07-03-2014 11:32
Γκρινιάζουμε , ουρλιάζουμε , καταριόμαστε τους προηγούμενους ΟΠΟΙΟΥΣ και εαν ήταν αυτοί Δημοτικούς Άρχοντες και συμβούλους για τα δεινά που έχει τραβήξει ή τραβάει ο τόπος μας.

Όλοι μας λέμε ας βγεί ένα νέο παιδί να το στηρίξουμε.

Να λοιπόν που ένας νέος άνθρωπος τολμάει (αν και με κανα δυο λάθος επιλογές στους ανθρώπους του - Ψάξου Θανάση και θα δεις τι εννοώ) και εκτίθεται βορά στα "αδηφάγα" πληκτρολόγια μας και στις κάθε είδους κριτική που ασκούμε εμείς.

Ας τον αφήσουμε λοιπόν να μας αναπτύξει τις θέσεις του και ας έχουμε την σωστή και όχι την κομματική κριτική για να επιλέξουμε τον καταλληλότερο για Δήμαρχο μας.

Τι και εαν ο Θανάσης ήταν Πρόεδρος του Συμβουλίου του Δήμου;
Μπορεί αυτό να τον χαρακτηρίζει μια ζωή ;;
Φυσικά και όχι.
Σας είπε κανείς ότι δηλώνει αλάνθαστος ή ότι όλες οι αποφάσεις επιλογές του ήταν σωστές ή αντιθέτως ήταν λάθος ;;

Αντικειμενικότητα Κύριες & Κύριοι , αντικειμενικότητα πρέπει να μας διακρίνει και να μην περιμένουμε να πει ο Θανάσης -Σχώρα μου που χρησιμοποιώ το δικό σου όνομα συνέχεια αλλά τα έχει αυτά η κίνηση που έκανες - αυτά που βολεύουν εμάς γιατί δεν είμαι μόνο εγώ σε μια πόλη αλλά τόσοι άλλοι Συμπολίτες μου οπότε ο Δήμαρχος και ο Κάθε Δημοτικός Σύμβουλος πρέπει να ενεργεί με γνώμονα το γενικότερο καλό και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις να ενεργούν κατα βούληση.

Νέος άνθρωπος λοιπόν , νέες ιδέες , νέα (εκτός 2 περιπτώσεων) μυαλά..

Θανάση συγχαρητήρια για την κίνηση σου
Καλή Επιτυχία.
Και κλείσε τα αυτιά σου στις όποιες κακές κριτικές για το άτομο σου.

Εδώ στα ξένα ανακάλυψα ένα μεγάλο κουσούρι του Έλληνα..
Όταν είμαστε Ελλάδα είμαστε να φάμε ο ένας τον άλλον όταν όμως είμαστε ανάμεσα σε άλλους λαούς μόλις ακούμε ή βλέπουμε Έλληνες λες και γνωριζόμαστε χρόνια , δεκαετίες και γινόμαστε μια γροθιά και προστατεύουμε ο ένας τον άλλον.
+8 #67 Βαγ.Κοντογεώργος. 08-03-2014 19:16
Τελικά έχετε πολύ γέλιο κοντόοφθλαμοι Συμπατριώτες μου..
Βλέπω ότι τα πράσινα χεράκια ανεβωκατεβαίνουν με ρυθμούς αστραπής και είμαι σίγουρος ότι αυτοί που πατάτε το κόκκινο χεράκι είστε εσείς οι ίδιοι που ζητάτε ένα νέο και άφθαρτο παιδί να αναλάβει τα ηνία της Πόλης.

Μα πόσο αστείοι γινόμαστε μερικές φορές που δεν έχουμε την μαγκιά να δεχτούμε την διαφορετικότητα απο όπου και εαν προέρχεται.
Οπότε ας κάνουμε το εξής.
Ας αποπέμψουμε τον Θανάση και ας αφήσουμε την Δημαρχία στα Τζάκια .
Ακριβώς όπως αφήσαμε και την Διακυβέρνηση της Χώρας στα γνωστά τζάκια με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.

Και μια απορία..
Λένε για άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων.
Το άνοιγμα του κλειστού επαγγέλματος του Βουλευτή πότε θα πραγματοποιηθεί γιατί ξέρω αρκετούς αξιόλογους που θα έπρεπε να μας δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν απο το έδρανο και όχι μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι..

Νέα αίματα και εκεί..
Νέα πρόσωπα...


Υ.Γ.
Ξέχασα έχετε και άλλο κουσούρι ...
Σας αρέσει η ανωνυμία..
Κακό συνήθειο αυτό.
-4 #68 Παρατηρητης 08-03-2014 19:46
Θα ηθελα να κανω τις παρακατω παρατηρησεις -διαπιστωσεις πανω στο κειμενο διακηρυξης του κ.Παναγιωτοπουλου.
Γραφει σε ενα σημειο :
H ¨ Ανανεωτικη Δυναμη¨ ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. Πειτε μας κ.Παναγιωτοπουλε.συμμετειχατε η οχι ,πριν δυο εβδομαδες,στη κομματικη οργανωση της Ν.Δημοκρατιας,κοπη πιτας, στο Γαλαξειδι ,με κεντρικο ομιλητη το Μαρκοπουλο ??
Γραφει σε ενα αλλο σημειο :
.......^.Επιθυμω να ευχαριστησω ολους τους συναδελφους και φιλους απο τον αυτοδιοικητικο χωρο του Δημου Δελφων ^.........
κ.Παναγιωτοπουλε, μηπως ειναι αγενεια,που......... ξεχασατε να ευχαριστησετε και το μεντωρα σας,αυτον που σας ανεδειξε και σας εκανε και προεδρο του Δημ. Συμβουλιου ??
Και κατι τελευταιο. Γραφετε :
¨ Για λογους δεοντολογιας..........τις προσεχεις ημερες θα ΥΠΟΒΑΛΩ τη παραιτηση μου....... ¨
Οταν κ.Παναγιωτοπουλε,...........εκ λεγειτε Δημαρχος,θα σας στειλω για δωρο ενα ορθογραφικο λεξικο
+15 #69 ΠΕΡΔΙΚΟΜΑΤΗΣ 09-03-2014 12:06
k.Κοντογιωργο!
Ο Ραμμος κατεβαινει Με τον μπακογιαννη
ΤΖΑΚΑΡΑ!!!!
Να μην τον στηριξουμε???δηλαδη?

αφηστε τη θεωρια λοιπον και ας προτημισουμε τους ικανους.
δεν κοιταμε τον τοπο αλλα τα παθη μας φιλε μου!
βαρεθικα τις ανανεωσεις τα οραματα τα ποταμια,τα βουνα τις ραχουλες..
ο παναγιωτοπουλος εκανε αυτο που εκανε, θα ζητησει την ψηφο του κοσμου .αν την παρει ας δειξει ποιος ειναι !
και ο κοσμος φιλε δεν ειμαστε μονο εμεις ΠΟΥΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΑΝΩΝΥΜΑ!!ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΖΟ!!ο πολυς κοσμος εχει αλλα θεματα!!ουτε οραματα ουτε μεγαλοστωμιες ουτε καρναβαλια ουτε ελιες ουτε λεμονιες ...
+4 #70 Βαγ.Κοντογεώργος. 09-03-2014 14:42
@Περδικομάτης.
Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε nicknames εδώ θα παραβώ την αρχή μου.

Και θα σας πω απλά ότι συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σας εξ ου και ένα πράσινο χεράκι απο εμένα.

Να σας πω όμως που έκανα εγώ λάθος.
Μάλλον δεν θα έπρεπε να εκφράσω την άποψη μου γιατί είμαι Εκτός Ελλάδος απο τον Οκτώβριο ή καλύτερα πηγαινοέρχομαι (την τελευταία φορά κατάφερα και έκατσα με την οικογένεια μου 40 ολόκληρες ώρες πριν αναχωρήσω πάλι) και ίσως δεν θα έπρεπε να διατυπώσω την άποψη μου γιατί δεν ξέρω ΚΑΝ εαν θα είμαι στην Πόλη μου για να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα αλλά εαν είμαι σε κάλυψη δικτύου να είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθώ μέσου του Υπουργείου την εξέλιξη της βραδιάς.

Μπορεί όπως λέτε φίλτατε Περδικομάτη ο Κος Παναγιωτόπουλος να χάσει ή να κερδίσει αλλά όπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λέτε εαν κερδίσει τότε θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει καμμία σχέση με όσα του προσάπτουν.
Εαν όντως το αποδείξει μπράβο.
Εαν όμως αποδειχτεί ότι έχει σχέση με όσα του προσάπτουν ΤΟΤΕ εμείς οι ίδιοι - που εαν μου επιτρέπεις τρέφω μια συμπάθεια προς το άτομο του Κου Παναγιωτόπουλου - που τον στηρίζουμε τότε θα πρέπει να τον οδηγήσουμε "στην πολιτική πυρά" και να ανάψουμε μόνοι μας τον σωρό απο τα ξύλα.
(Πάντα μιλώντας μεταφορικά φυσικά)

Καλή Σαρακοστή Σε Όλους Σας Συμπολίτες μου απο το μακρινό Ομάν.
+1 #71 ΠΥΘΙΑ 09-03-2014 20:14
ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2013, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Ο ΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΕ . . . ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!
Ο ΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΚΑΙΡΟ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ;
+8 #72 το δαχτυλιδι 10-03-2014 13:40
Έχω μια απορία και παρακαλώ κάθε καλοπροαίρετο να μου τη λύσει! Όσοι υποψήφιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να κατέβουν στις εκλογές το έκαναν προσωπικά προφορικά, γραπτά ή και με τους δύο τρόπους! Ο κ. Ταγκαλής δεν πρέπει να αναφέρεται ως υποψήφιος, αλλά ως "φερόμενος" ως υποψήφιος αφού άλλοι έχουν δηλώσει ότι θα είναι ενώ ο ίδιος όχι! 'Η μήπως μου διαφεύγει κάτι;;;
-1 #73 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ 10-03-2014 16:29
ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΚΙΤ ΑΛΛΙΩΣ----- ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Προσοχή: Τα σχόλια ελέγχονται από διαχειριστή πριν δημοσιευτούν, με εξαίρεση τα σχόλια των εγγεγραμένων χρηστών, τα οποία δημοσιεύονται αυτόματα με ευθύνη του σχολιαστή-μέλους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης. Μηνύματα που δεν συμμορφώνονται με τους όρους δεν δημοσιεύονται ή/και αποσύρονται. Η συμμετοχή στον σχολιασμό θεμάτων σημαίνει την αποδοχή των κανόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Υβριστικά ή/και απειλητικά μηνύματα μπορεί να επιφέρουν τις ανάλογες νομικές συνέπειες.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση