Log in
updated 12:59 PM EET, Feb 22, 2018

Παναγιώτης Ταγκαλής - 'Αποκριάτικη' η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής για τα Λιμενικά Ταμεία Ιτέας και Γαλαξιδίου

Κύριοι παρεπιδημούντες του Δήμου Δελφών - όσοι τουλάχιστον έχετε απομείνει,

η κομπορρημοσύνη σας είναι περίσσεια, τα έργα σας όμως πενιχρά

κρατάτε τριάμισι χρόνια δέσμιο το Λιμενικό ταμείο με τις διπλές υποσχέσεις που έχετε δώσει, αφού δεν θέλετε να δώσετε λύση

στερείτε τη δυνατότητα επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων και ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου,

έχετε εμπλακεί σε ανούσια παιγνίδια εξουσίας και αυτοπροβολής του υφιστάμενου-θνησιγενούς Λιμενικού Ταμείου.

Ευχαριστήριο από τον Δήμο Δελφών

Ο Δήμαρχος Δελφών και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος , συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά όλους τους  ανώνυμους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τον κ. Τέντ Γουωρθ, Πρόεδρο της Δ.Κ. Ιτέας και άνθρωπο, που τον διακρίνει ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα  και συγκεντρώθηκε σημαντικό  χρηματικό ποσό, με το οποίο   καλύφτηκαν  τα έξοδα για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, της οικίας μιας οικογένειας.

Θεωρούμε ότι  πρωτοβουλίες όπως αυτή, αναδεικνύουν  την  αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων στο κλειστό γυμναστήριο Άμφισσας

  

Η περιβαλλοντική ευαισθησία, ο σεβασμός στο συνδημότη και η συνολικότερη συμπεριφορά που συμβαδίζει έστω και στο ελάχιστο με ένα ανεκτό πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο αποτελεί υποχρέωση και καθήκον όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων αυτού του Δήμου. Δυστυχώς, αυτοί οι απαραίτητοι κανόνες αρμονικής συμβίωσης δε διακατέχουν και δε χαρακτηρίζουν όλους τους συμπολίτες μας. Απόδειξη ο περιβάλλων χώρος του κλειστού γυμναστηρίου "Χριστολιάς Καμπεράκης" στην πόλη μας, στον οποίο για άλλη μια φορά εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ανεξέλεγκτη εναπόθεση στοίβας απορριμμάτων και μπαζών από συμπολίτες μας, που ρυπαίνουν την περιοχή, υποβαθμίζουν την εικόνα του χώρου και προσβάλλουν την αισθητική όλων μας.

 

Απόκριες στην Άμφισσα 2018

Στις 2 Φεβρουαρίου ... τα φώτα «σβήνουν», τα Στοιχειά, οι μάσκες και τα φαντάσματα παίρνουν τη θέση τους στους δρόμους τις πόλης. Οι Απόκριες  στην Άμφισσας αρχίζουν και προβλέπονται Μαγικές.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από νωρίς το απόγευμα η αγορά φοράει τα γιορτινά της και σας υποδέχεται με εκπτώσεις που …Στοιχειώνουν, με happenings και κεράσματα, ενώ λίγο αργότερα στη σκηνή της πάνω πλατείας η Ελένη Τσολάκη του Alpha κηρύσσει την Έναρξη των φετινών εκδηλώσεων στην πόλη μας , αλλά και σε ολόκληρο το Δήμο. Η βραδιά κορυφώνεται με τους Vegas, οι οποίοι έρχονται στην Άμφισσα φορώντας τις πιο μουσικές διαθέσεις τους.

Φαντασμαγορική Έναρξη του Ιτιώτικου Καρναβαλίου 2018!!!

Φαντασμαγορική Έναρξη του Ιτιώτικου  Καρναβαλίου 2018!!!

Με το άνοιγμα του Τριωδίου  οι εκδηλώσεις του Ιτιώτικου Καρναβαλιού, ξεκίνησαν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, με ένα  «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ».

Διάθεση αποκριάτικων στολών από τη Δ.Ε. Άμφισσας

Σας γνωστοποιούμε ότι η Δ.Ε. Άμφισσας και φέτος θα διαθέσει στολές για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη. Η διάθεση θα πραγματοποιείται στο κτίριο των οικονομικών υπηρεσιών στην Πλατεία Κεχαγιά από την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου

Ωράριο:

Καθημερινά το πρωί από τις 10 ως τις 2 και απογεύματα Δευτέρα και Πέμπτη 6 ως 8 το απόγευμα

Από Δευτέρα η εφαρμογή της νέας κυκλοφοριακής ρύθμισης στο ευρύτερο κέντρο της Άμφισσας

Αγαπητοί συμπολίτες,

Την προσεχή Δευτέρα (29/01/2018) ξεκινάει η εφαρμογή της νέας κυκλοφοριακής ρύθμισης στην πρωτεύουσα του Δήμου μας, Άμφισσα. Η διαδικασία που ακολουθήσαμε προκειμένου να είναι νόμιμη και τεχνικά ολοκληρωμένη, απαίτησε περίπου δυο χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα έγινε αναλυτική διαβούλευση με πολίτες της Άμφισσας και όλους τους ενδιαφερομένους και αναζητήθηκαν οι βέλτιστες λύσεις.

Η νέα ρύθμιση της κυκλοφορίας καταλαμβάνει μια τεράστια έκταση, το ευρύτερο κέντρο της Άμφισσας που αντιστοιχεί περίπου στο εν τρίτο της συνολικής έκτασης της πόλης. Από μόνο του αυτό το στοιχείο αποδεικνύει τη δυσκολία του εγχειρήματος.

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε Ιτέα-ΚίρραΣας ενημερώνουμε ότι αύριο 24 Ιανουαρίου στην περιοχή Ιτέας-Κίρρας πρόκειται να πραγματοποιηθούν αναγκαίες επισκευές στο δίκτυο ύδρευσης.

Για το λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό κατά το χρονικό διάστημα από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι να προκύψει σε σημεία της περιοχής αυτής διακοπή της υδροδότησης.

Έναρξη Ιτιώτικου Καρναβαλιού την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ιτιώτικο Καρναβάλι στο Λιμάνι

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Οι Καρναβαλιστές Ιτέας - Κίρρας - Τριταίας υπόσχονται ένα απογειωτικό εικοσαήμερο για τους συμμετέχοντες στα αποκριάτικα δρώμενά μας, αλλά και για όσους τα παρακολουθήσουν, κατοίκους και επισκέπτες μας.

Δ.Δελφών: Αποτελέσματα νέων αναλύσεων ποιότητας του νερού στην Τ.Κ. Κίρρας

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατων αναλύσεων της ποιότητας του πόσιμου νερού στην Τ.Κ. Κίρρας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 12/01/2018 και τα αποτελέσματα των οποίων διαβιβάστηκαν στην υπηρεσία μας χθες Τρίτη 16/01/2018, το νερό είναι κατάλληλο για πόση, καθώς τα αποτελέσματα των αναλύσεων όλων των δειγμάτων που λήφθηκαν είναι εντός των προβλεπόμενων ορίων.

Δήμος Δελφών - Ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου "Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Ιτέας" προϋπολογισμού 896.339,84 ευρώ

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ "ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" εντάχθηκε από τη Δημοτική Αρχή το έργο "Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Ιτέας" προϋπολογισμού 896.339,84 ευρώ.

Το έργο αφορα την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων του δικτύου της Ιτέας, ένα σημαντικό έργο για την υγεία των πολιτών της πόλης.