Log in
updated 6:21 AM EET, Dec 14, 2017

Διήμερο εκδηλώσεων "Αλληλεγγύη"

Ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με την Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά προβλήματα διοργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Δεκεμβρίου  διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο "Αλληλεγγύη" στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας. Το διήμερο των εκδηλώσεων περιλαμβάνει μουσικοχορευτικά δρώμενα, Χριστουγεννιάτικo παζάρι, παιχνίδια και εκπλήξεις για παιδιά και άλλες δραστηριότητες.

Διανομή εμφιαλωμένου νερού στην Κίρρα, λόγω προβλήματος στο δίκτυο ύδρευσης

Από τις 10:30 και μέχρι τη μία το μεσημέρι στο Κοινοτικό Γραφείο Κίρρας θα διατίθεται από το Δήμο Δελφών εμφιαλωμένο νερό σε όσους πολίτες της Τοπικής Κοινότητας το επιθυμούν.

Γιώργος Δρακάκης - Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ !!!

Άλλη μια δυσάρεστη εξέλιξη για τον Δήμο Δελφών προέκυψε με την ανακοίνωση του Υπουργείου εσωτερικών σύμφωνα με την οποία ικανοποιούνται όλα τα αιτήματα των Δήμων της χώρας εκτός του Δήμου Δελφών  . Εγκρίθηκαν 8.845 θέσεις εργασίας σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Οι προσλήψεις θα γίνουν με νέο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και θα αφορούν μόνιμη απασχόληση .

Ένταξη των μελετών για αναβάθμιση του έργου επεξεργασίας απορριμμάτων στη θέση "Βαρτός"

Με την υπ’ αριθμ. 12.795/29.11.2017 Απόφασή της, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. Ε.Τ.Π.Α. και Τ.Σ., κ. Ευγενία Φωτονιάτα, προέβη στη Ένταξη της Πράξης «ΜΕΛΕΤΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ» με Κωδικό Ο.Π.Σ. 5010185 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» υπέρ του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας.

Ταγκαλής: "Προσλήψεις μόνιμων θέσεων ανταποδοτικού χαρακτήρα"

 Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

αντί να αναλώνεσαι σε ανούσιες και εκτός θέματος ανακοινώσεις, περί δήθεν ηρωικών κινητοποιήσεων και σύγχρονων αγώνων, ως γνήσιος απόγονος των ηρώων του παρελθόντος, κοίταξε να δεις πως θα περισώσεις τις θέσεις μόνιμων υπαλλήλων στο Δήμο Δελφών, τις οποίες έφερες πολύ καθυστερημένα και ψηφίσαμε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο (20.11.17) και  οι οποίες προχτές (27.11.17) εγκρίθηκαν σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας, πλην του ταλαίπωρου δικού μας.

Ευχαριστήριο Δημάρχου Δελφών προς την οικογένεια Ραβάνη

Εκπροσωπώντας με βεβαιότητα των σύνολο των πολιτών του Δήμου Δελφών, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στους αδελφούς Γιώργο και Δημήτρη Ραβάνη και στον πατέρα τους, Γιάννη Ραβάνη, για τη σημαντική δωρεά ενός αυτοκινήτου – ψυγείου στο Δήμο μας.

Συνεχίζεται η συλλογή υλικού για τους πλημμυροπαθείς (έως 11 Δεκεμβρίου)

Ο Δήμος Δελφών συναισθανόμενος το ανθρωπιστικό του καθήκον κι επιθυμώντας να συμβάλει στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην ηθική κι υλική ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας στη Μάνδρα και τη Δυτική Αττική από τις φονικές πλημμύρες των πρόσφατων ημερών συνεχίζει την πρωτοβουλία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.

Απάντηση Δημάρχου Δελφών στον κ. Ταγκαλή για το θέμα της ανακοίνωσης σχετικά με την Προϊσταμένη της ΕΦ.Α. Φωκίδας

Αξιότιμε κ. Ταγκαλή,

Δεν επανέρχομαι στο θέμα της ανακοίνωσής μας σχετικά με την Προϊσταμένη της ΕΦ.Α. Φωκίδας, που ήταν σαφής (και σε καμία περίπτωση «αήθης», όπως εσφαλμένα και ατεκμηρίωτα αναφέρετε).