Log in
updated 4:22 PM EEST, Apr 23, 2018

Σημαντικές επιτυχίες αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας στα ΙΕ΄Δελφίνεια

Το Σαββατοκύριακο 31/03 και 01/04/2018 η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟΙ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στα ΙΕ΄ Δελφίνεια, διοργάνωση που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου υπό την αιγίδα του κολυμβητικού συλλόγου "Δελφίνια Περιστερίου".

Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχαν σωματεία από όλην την επικράτεια, γεγονός που προσδίδει μεγαλύτερη βαρύτητα στην αγωνιστική εμφάνιση του σωματείου μας.

Συγκεκριμένα, στην αγωνιστική κατηγορία συμμετείχαμε με δύο αθλητές μας, τον Νικολάου Δημήτρη και τον Σαΐτη Κων/νο, οι οποίοι πραγματοποίησαν εκπληκτικές επιδόσεις με αποκορύφωμα την 9η θέση του Νικολάου Δημήτριου στα 50μ. ελεύθερο.

Στην προαγωνιστική κατηγορία συμμετείχαμε με έξι αθλητές και μία αθλήτρια.

Οι Αρβανιτάς Λάμπρος, Αρβανιτάς Γιώργος, Κοντογιώργος Ευθύμης, Κουτρολίκος Ευθύμης, Κουτρολίκος Σωτήρης, Χολέβας Νικόλας και Πανοπούλου Γραμματική πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και βελτίωσαν όλοι τις ατομικές τους επιδόσεις.

Κορυφαία στιγμή ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο στα αγόρια 10 ετών από τον αθλητή μας Χολέβα Νικόλαο με χρόνο 00:34.92.

Επίσης, ο αθλητής μας Αρβανιτάς Λάμπρος στα αγόρια 11 ετών κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 00:33.28 και στα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 00:36.86.

Το ΔΣ του ΝΟΙ συγχαίρει τους αθλητές του και τους προπονητές, Κων/νο Λαλλά και Ηλία Παπαλάιο.

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας Γεωργαντά Αλέξανδρο

Ο αθλητής του σωματείου μας, Γεωργαντάς Αλέξανδρος συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόπλεων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, που διεξήχθη στην Αθήνα το διήμερο από 29/03-30/03/2018.

Κατέλαβε την 1η θέση στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 00:56.83, ενώ και στα 400μ. ελεύθερο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση παίρνοντας την 5η θέση με χρόνο 04:49.02.

Το ΔΣ του ΝΟΙ και ο προπονητής του, Λαλλάς Κων/νος συγχαίρουν τον αθλητή μας και μόνιμο υπαξιωματικό του Ναυτικού, που συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια τον ΝΟΙ και να μας χαρίζει μεγάλες επιτυχίες.

Ημερίδα από τον Αστέρα Ιτέας: Προοπτικές Ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού στο Δήμο Δελφών, Μέσω της πραγματοποίησης Ποδοσφαιρικού Τουρνουά

Ο Αστέρας Ιτέας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με τίτλο: ‘’ Προοπτικές Ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού στο Δήμο Δελφών, Μέσω της πραγματοποίησης Ποδοσφαιρικού Τουρνουά’’. Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Sport Management) και του Δήμου Δελφών. Η εκδήλωση κηρύσσεται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, φορείς του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Δελφών, του Αστέρα Ιτέας και της ΕΠΣ Φωκίδος.

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της έρευνας και των ευρημάτων, που διεξήχθησαν από την ερευνητική ομάδα του του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), με στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Φορείς διοίκησης , παροχής υπηρεσιών, ιδιωτικοί και κοινωνικοί, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ένα καινοτόμο και πρωτοπόρο για την περιοχή project. Θα μας τιμούσε ιδιαίτερα η παρουσία σας στην εκδήλωση.

Επιτυχία για αθλητή από τη Δεσφίνα σε τουρνουά ΤAEKWONDO στη Βουλγαρία

Βραβεύοντας τον Αθλητή του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στον Α.Σ ΠΑΜΜΑΧΟΙ ΙΤΕΑΣ Μασούρα Θεόδωρο από την Δεσφίνα , για την διάκριση του στο 8th Hereya open ΤAEKWONDO 2017 στη Σόφια της Βουλγαρίας , 3η θέση χάλκινο μετάλλιο.

Ανακοίνωση Διαγόρα Πολυδρόσου: Σφαγής συνέχεια…

Κατάθεση ψυχής από την πειθαρχική επιτροπή την Παρασκευή 19/1/2018 στον θαυμαστό κόσμο του ποδοσφαίρου μας στην Φωκίδα.

Τελικά το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.

Μια καινούργια μεταγραφή κ ένας παίκτης που δεν έχει δώσει τόσα χρόνια αφορμή για το παραμικρό ,εξοντώθηκαν για την φετινή χρονιά ( με ποινή από 6 αγωνιστικές ο καθένας) λόγω κυρίως της μεγάλης παρατηρητικότητας και ακουστικής των διαιτητών αλλά και λόγω των υποδείξεων παικτών αντίπαλης ομάδας προς την διαιτητική τριάδα.

Ευχαριστήριο από τον Μάκαρο Άμφισσας προς τον κ. Μαντούβαλο

Ο Μάκαρος Άμφισσας ευχαριστεί θερμά τον διακεκριμένο ποινικολόγο και φίλο κύριο Πέτρο Μαντούβαλο για τη σημαντική βοήθειά που προσφέρει φέτος στο σύλλογο μας αναλαμβάνοντας τις εκτός έδρας μετακινήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου μας. Η συνεισφορά του στη φετινή πορεία του Μάκαρου είναι ουσιώδης και ευελπιστούμε σε ανάλογη στήριξη στο μέλλον.

Ευχαριστήριο για τους 6ους αγώνες ορεινού δρόμου ΄΄Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα΄΄

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ο 6ος αγώνας ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» που έλαβε χώρα τη Κυριακή  3 Δεκεμβρίου 2017 στους Δελφούς με συμμετοχή πλήθους αθλητών διαφόρων ηλικιών από όλη την Ελλάδα. Με τον καιρό σύμμαχο μας  δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα  στις 10:00π.μ., ενώ  σχεδόν 450 αθλητές συνολικά συμμετείχαν στις δυο διαδρομές. Ο αγώνας  συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ασφάλεια μέχρι τον τερματισμό του συνόλου των αθλητών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ου ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ»

Η Οργανωτική επιτροπή του 6ου αγώνα ορεινού δρόμου «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα» σας ενημερώνει για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα  την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.

Υποκατηγορίες