Log in
updated 10:05 AM EEST, Apr 30, 2017

Μιχάλης Ηλιάδης: Τι περιμένουμε ακόμη; Στα 563 δις € το Δ.Χρέος!!

Το πολιτικό κατεστημένο συνεχίζει να εξαπατά τον Ελληνικό λαό, αξιοποιώντας τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω των ΜΜΕ, κυρίως της τηλεόρασης και συγχρόνως αποκλείοντας  κάθε διαφορετική άποψη.

Η Μεγάλη Τεσσαρακοστή ως αντίδοτο, στο μολυσμένο από τον ιό της ουδέτερο-θρησκείας, κόσμο

Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Θεοφίλου M.D, Student Ph.D E.K.Π.A

«Ο Θεός μας βοηθάει και όταν δεν υπάρχει κανένας άλλος να μας βοηθήσει, είναι παρών στην μεγαλύτερή μας ένταση, στο σημείο που λυγίζουμε, στο κέντρο της θύελλας. Θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε να περάσουμε μέσα από την απελπισία και όχι να την αποφεύγουμε»

Μητροπολίτης Σουρόζ, Antony Bloom

Χρειάζεται άμεση αφύπνιση και συνεργασία Εκκλησίας – Εκπαιδευτικών – Γονέων

Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Θεοφίλου M.D, Student Ph.D E.K.Π.A

Καθημερινά δολοφονούν τις ψυχές των παιδιών μας, και εμείς ασχολούμαστε με το πόσα λεφτά μας έκοψαν από τη σύνταξη ή το μισθό, ασχολούμαστε με τα ψέματα, που μας δείχνουν τα μαζικά μέσα εξαπάτησης και αποβλάκωσης.

Θάνος Ασημάκης: Άρθρο για το Λιμενικό Ταμείο Δωρίδας

Πολύς ντόρος γίνετε το τελευταίο διάστημα για τα Δημοτικά λιμενικά ταμεία,  μια πρόβλεψη του Καλλικράτη για την εύρυθμη λειτουργία των Δήμων. Το πρόβλημα είναι ότι ο  ντόρος δημιουργείτε περισσότερο για τον τόπο χωροθέτησης και τα μέλη του ΔΣ, ενώ θα έπρεπε να επικεντρώνεται στο χρόνο και στις δράσεις.

Χρ. Βανδώρος: Σκέψεις για το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Το 2016 ετοιμάζεται να παραχωρήσει την θέση του στο 2017 και το θέμα «Γηροκομείο Άμφισσας» εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα, ακόμη, προβλήματα του Δήμου και συνολικά της περιοχής μας.

Τι δεν είναι και τι τελικά είναι Χριστούγεννα

του  παπα-Δημήτρη Θεοφίλου

 

  Για άλλη μια φορά και εφέτος πλησιάζει ο εορτασμός της γέννησης του Θεανθρώπου. Ας δούμε λοιπόν με ειλικρίνεια και ελπίδα για μια καλύτερη ζωή που θα έχει προοπτική τον ουρανό, τι δεν είναι και τι τελικά είναι Χριστούγεννα.

Ίσως τα προσφυγόπουλα του σήμερα, εκκολαπτόμενοι τζιχαντιστές του αύριο;

Πρωτοπρεσβύτερος  Δημήτριος Θεοφίλου M.D,  Student Ph.D  Ε.Κ.Π.Α.

 Πολύς και γοερός ο λόγος για τα «δυστυχισμένα προσφυγόπουλα», που καταφθάνουν συντονισμένα και προγραμματισμένα καθημερινά, είτε συνοδευόμενα από τυχαίους «καμουφλαρισμένους συνοδούς», είτε ασυνόδευτα στη πατρίδα μας.

Μ. Ηλιάδης: Η Ελλάδα στην πορεία της ολοσχερούς καταστροφής

Οι μαριονέτες του πολιτικού συστήματος συνεχίζουν να παίζουν το έργο που σκηνοθέτησαν οι κοσμοκράτορες του κόσμου τούτου, η παγκοσμίως ηγεμονεύσα Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το σενάριο ξετυλίγεται σύμφωνα με το σχέδιό τους, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ουσιαστική αντίδραση από τον Ελληνικό λαό. Η πορεία μας λοιπόν είναι προδιαγεγραμμένη. Ιδιαιτέρως μετά την Μεταπολίτευση παρατηρείται συρρίκνωση της οντότητας του Ελληνισμού, εδαφική, πνευματική, οικονομική.

Χριστιανοί γεννιόμαστε ή γινόμαστε;

Πρωτοπρεσβύτερος  Δημήτριος Θεοφίλου M.D,  Student Ph. Ε.Κ.Π.Α.

Είναι κάποιοι  που μου λένε, πως δεν κάνω καλά να ασχολούμαι τόσο με την κοινωνία και τα προβλήματά της, και πως είναι καλό να περιοριστώ στα του «οίκου μου», που όπως υποστηρίζουν έχει πολλά «άπλυτα».