18Ιανουάριος2017

 

Amfissapress

Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Δέκα χρήσιμοι κανόνες για τους γονείς των εφήβων.

Τα παιδιά είναι λουλούδια

Τα παιδιά είναι λουλούδια.

9 Τρόποι Φροντίδας μιας Σχέσης

9 Τρόποι Φροντίδας μιας Σχέσης

Ηλεκτρονικά ραντεβού χωρίς χρέωση, σε όλες τις μονάδες ΠΕΔΥ και στα Κέντρα Υγείας

Τη δυνατότητα δωρεάν «κλεισίματος» ραντεβού σε όλες τις μονάδες ΠΕΔΥ και στα περισσότερα Κέντρα Υγείας θα έχουν από τα μέσα Δεκεμβρίου οι πολίτες όλης της χώρας μέσω της νέας υπηρεσίας «Ηλεκτρονικών ΡαντεβούeRDV» της ΗΔΙΚΑ ΑΕ.

Απαριθμώντας την θετικότητα

Γράφει ο Ψυχολόγος, Γιάννης Ξηντάρας, www.xidaras.gr www.psychologistnow.gr

Καμπάνια ενημέρωσης για τον αντιγριπικό εμβολιασμό: Μην το ρισκάρεις, εμβολιάσου!

Καμπάνια ενημέρωσης για τον αντιγριπικό εμβολιασμό: Μην το ρισκάρεις, εμβολιάσου! ξεκινά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Βοηθήστε τα παιδιά να αγαπήσουν τα γυαλιά τους..!!

Τα παιδιά συχνά γίνονται αντικείμενο πειραγμάτων για κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, όπως για παράδειγμα τα γυαλιά ή τα σιδεράκια. Το να δεχτούν τα παιδιά τη διαφορετικότητα άλλων συνομήλικων τους ή μη δεν είναι εύκολο τις περισσότερες φορές. Συνήθως βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και τα πειράγματα ξεκινούν, τις περισσότερες φορές σε υπερβολικό βαθμό!! Τι πρέπει λοιπόν να κάνει ο γονιός αν αντιληφθεί ότι το παιδί του είναι στόχος πειραγμάτων στο σχολείο επειδή φοράει γυαλιά;

''Έτοιμα'' γυαλιά πρεσβυωπίας: Μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην όραση;

Είναι γνωστό ότι όσο μεγαλώνουμε ο φακός στο εσωτερικό του οφθαλμού σκληραίνει, μειώνοντας την ικανότητά εστίασης κοντινών αντικειμένων, μία δυσλειτουργία γνωστή ως πρεσβυωπία. Οι περισσότεροι άνθρωποι παρατηρούν τις επιπτώσεις της πρεσβυωπίας μετά την ηλικία των 40.

Ανακαλύψτε τα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως!

Δεν είναι μακρινή η εποχή που οι μύωπες μετά τα 40 ή 50 τους χρόνια έπρεπε να κυκλοφορούν με δύο ή και τρία ζευγάρια γυαλιών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους για κοντινή, μεσαία και μακρινή όραση.

Φακοί επαφής: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι φακοί επαφής μπορεί να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη καθώς μπορούμε να κινηθούμε χωρίς τα γυαλιά οράσεως που μας δυσκολεύουν, όμως απαιτούν ειδική φροντίδα καθώς μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις στα μάτια.

Παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας η 14 Ιουνίου - Δείτε το ''ανατρεπτικό'' video του ΕΚΕΑ

Δείτε το ''ανατρεπτικό'' video του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για την παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας, την 14η Ιουνίου.

Γυαλιά με πολωτικούς φακούς

Οι πολωτικοί φακοί κάνουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τα αντικείμενα γύρω μας να φαίνονται πιο σαφή και καθαρά πίσω από το μουσκεμένο τζάμι κατά τη διάρκεια νεροποντής.

Τα γυαλιά οράσεως με αντιανακλαστικές επιστρώσεις είναι μια ενδεδειγμένη λύση, νύχτα – μέρα, με βροχή ή σε κανονικές συνθήκες. Οι αντιανακλαστικές επιστρώσεις κόβουν εντελώς τη γυαλάδα του φακού και προσφέρουν καθαρότερη όραση.

Επαγγέλματα που βλάπτουν σοβαρά την ακοή σας

Στην καθημερινότητα μας υπάρχουν αρκετά επαγγέλματα τα οποία λόγω του ότι διατελούνται σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον , μπορούν να είναι πολύ επιβλαβή για την ακοή μας και την υγεία μας γενικότερα. Τα επαγγέλματα αυτά είναι καθημερινά , δεν είναι εξεζητημένα και αφορούν πολλές χιλιάδες συνανθρώπων μας.

Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος: Στις 7 Μαΐου αναπνέουμε καλύτερα…

Το άσθμα είναι μία από τις σοβαρότερες και συχνότερες χρόνιες παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος παγκοσμίως. Οφείλεται σε φλεγμονή των αεραγωγών, η οποία προκαλεί παροδική στένωση των βρόγχων, με κύρια χαρακτηριστικά συμπτώματα τη δύσπνοια, το βήχα, τη συρίττουσα αναπνοή και το συσφιγκτικό αίσθημα στο θώρακα ή ακόμα και πόνο κατά την αναπνοή, προκαλώντας παράλληλα αίσθημα φόβου και αγωνίας.

Με την επίδειξη του ΑΜΚΑ η πρόσβαση στα νοσοκομεία για τους ανασφάλιστους

Σε συνέχεια της ψήφισης του Νόμου 4368/2016  (παράλληλο πρόγραμμα) υπογράφηκε η ΚΥΑ  με θέμα: «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων στο Δημόσιο  Σύστημα Υγείας».  

Ροή Ειδήσεων του AmfissaPress

Τοπικη Επικαιροτητα Ελλαδα και Κοσμος
 

Το AmfissaPress.gr έχει αποκλειστική συνεργασία για το Νομό Φωκίδας με τις ακόλουθες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες:

minibanner-protothema

minibanner-ethnos