Log in
updated 3:14 PM EET, Feb 18, 2018

Επιμελητήριο Φωκίδας: Εκτός υποψηφιοτήτων ο Βαγγέλης Μυταράς

Ανακοίνωση του Β. Μυταρά για τη μη κατάθεση υποψηφιότητας για το Επιμελητήριο Φωκίδας

Οι επιχειρηματίες, οι επαγγελματίες και οι έμποροι που απαρτίζουν το Συνδυασμό «Ανάπτυξη- Αλληλεγγύη», καθώς και ο επικεφαλής του κ. Βαγγέλης Μυταράς, ανακοινώνουμε την μη κατάθεση υποψηφιότητας για τις Επιμελητηριακές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στη Φωκίδα στις 10 Δεκεμβρίου. Η εκτενής αναφορά στους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, προς γνώση όλου του επιχειρηματικού κόσμου της Φωκίδας, θα γίνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτή την ώρα το μόνο που επιλέγουμε να πούμε, είναι πως η βαθιά μας πεποίθηση για αλλαγή στα Επιμελητηριακά δρώμενα, ως εκφρασμένη μάλιστα επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας του φορέα, δυστυχώς δεν έχει υπέρ της τις πιθανότητες επιτυχίας.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Β. Μυταρά, στις 15 Σεπτεμβρίου, συνοδεύτηκε λίγο αργότερα, με την ανακοίνωση και των άλλων δύο υποψηφιοτήτων των κ.κ. Β. Αυγερινού και Ν. Αλεξανδρόπουλου, από πρόσκληση του επικεφαλής του Συνδυασμού μας για την πραγματοποίηση συναντήσεων, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούσαν, τόσο την αίσια έκβαση της προεκλογικής περιόδου, όσο και του φορέα γενικότερα με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του. Δυστυχώς, και όχι με δική μας υπαιτιότητα, αυτό δεν κατέστη εφικτό. Αποφεύγοντας τις όποιες υποθέσεις, σχετικά με τους λόγους της σιωπηρής άρνησής τους, παραθέτουμε μόνο το γεγονός, και αφήνουμε τα μέλη του Επιμελητηρίου να εξάγουν τα συμπεράσματά τους.

Η συγκεκριμένη κίνηση, όπως και η συνολική μας έως σήμερα παρουσία αυτούς τους δύο μήνες, με την ανάδειξη επίσης από μέρους μας του θέματος των περισσότερων καλπών στη Φωκίδα, ήρθε, καθώς φαίνεται, να συγκρουστεί με νοοτροπίες και συμπεριφορές παλαιότερων εποχών, που όμως συνεχίζουν να έχουν βαθιά τις ρίζες τους και σήμερα. Οι δικές μας προτάσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων δεν αποτέλεσαν αφορμή γόνιμου διαλόγου, ακόμα και θεμιτών αντιπαραθέσεων, αφού βρήκαν απέναντί τους άλλου είδους «όπλα». «Όπλα» κομματικών προσώπων και οργάνων, που με τη παλαιοκομματική μέθοδο του προσηλυτισμού στάθηκαν απέναντί μας.

Τα παραπάνω αποτελούν μόνο ένα μέρος των όσων έλαβαν χώρα τις τελευταίες 60 ημέρες, συνάμα όμως είναι και ενδεικτικά του κλίματος που θα επικρατούσε την επομένη των εκλογών, στο νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου, όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα. Σε αυτό εμείς αποφασίσαμε να δηλώσουμε απόντες, τη στιγμή μάλιστα που είχαμε ήδη καταρτίσει Συνδυασμό, αριθμητικά, αν αυτό λέει κάτι, πολύ μεγαλύτερο από τους άλλους δύο υποψηφίους. Με δεδομένο και αυτό το στοιχείο προς γνώση των μελών μας, η περαιτέρω ανάλυση του γιατί, σε κάτι που μπορεί να φαντάζει έως και περίεργο, σε επόμενη παρέμβασή μας.

Καλή επιτυχία στους δύο υποψηφίους, οι προτάσεις μας στη διάθεσή τους.

Άμφισσα 9 Νοεμβρίου 2017

fokidanews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Προσοχή: Τα σχόλια ελέγχονται από διαχειριστή πριν δημοσιευτούν, με εξαίρεση τα σχόλια των εγγεγραμένων χρηστών, τα οποία δημοσιεύονται αυτόματα με ευθύνη του σχολιαστή-μέλους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης. Μηνύματα που δεν συμμορφώνονται με τους όρους δεν δημοσιεύονται ή/και αποσύρονται. Η συμμετοχή στον σχολιασμό θεμάτων σημαίνει την αποδοχή των κανόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Υβριστικά ή/και απειλητικά μηνύματα μπορεί να επιφέρουν τις ανάλογες νομικές συνέπειες.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση