Log in
updated 7:21 AM EEST, Apr 27, 2018

Νέο κρούσμα καταστροφής στο γήπεδο της ΕΠΣ στην Άμφισσα- Χωρίς ρεύμα οι εγκαταστάσεις

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά καταστροφών στο γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων στην Άμφισσα.

Τελευταίο κρούσμα αυτό της κλοπής του καλωδίου της ΔΕΗ που δίνει ρεύμα στο κεντρικό κτίριο της Ένωσης, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο στο «σκοτάδι» τις εγκαταστάσεις.

Το ποιοι και γιατί, για τους ανθρώπους της Ένωσης, είναι σχεδόν σίγουρο, δείχνοντας προς τους «κυνηγούς χαλκού» οι οποίοι εδώ και καιρό λυμαίνονται την περιοχή.

Στο χώρο της Ένωσης βρέθηκαν άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι επιχείρησαν να πάρουν αποτυπώματα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ΕΠΣ Φωκίδας, μιας και οι δράστες φαίνεται να είναι καλά οργανωμένοι.

«Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι», σημειώνουν μεταξύ άλλων, ζητώντας από το δήμο Δελφών να πάρει άμεσα μέτρα για τη φύλαξη του χώρου, μιας και πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

fokidanews.gr

Σχόλια  

-7 #1 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ 12-07-2017 10:38
........ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ,ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΝΙΩΣΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ",ΟΠΩΣ ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ,ΔΗΛΩΣΑΝ!!!!!!! !!! "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ" ΟΛΚΗΣ!!!!!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;;;;;;;;;
+14 #2 Κλέφτες 12-07-2017 21:01
= οι παρακείμενοι γύφτοι οι οποίοι μην ξεχνάμε και την πρέζα που πουλάνε στην Άμφισσα.Εμεις το έχουμε τούμπανο και η αστυνομία κρυφό καμάρι.Ντροπη.....
+19 #3 M 13-07-2017 16:50
Δε νομίζω ότι φταίει περισσότερο o Γ. Γ. Αθλητισμού απ' ότι ο ίδιος ο Δήμος μας. Που ενώ ξέρει ποιοι τα κλέβουν, δεν κάνει τίποτα και ποτέ γιατί είναι ψηφαλάκια και μάλιστα αρκετά. Είναι και αυτοί ένα είδος "Χορηγού" για την κάθε δημοτική αρχή. Τι ποιο απλό από το να ξηλωθούν όλες οι παράνομες κατασκευές τους και να τοποθετηθούν σε ένα ανοιχτό δημοτικό χώρο για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος και όχι 5 παράγκες από 'δω και 10 από ΄κει και μάλιστα μέσα στον ελαιώνα που βοηθά σαν κάλυψη για όποιες "συναλλαγές" που μπορεί να κάνουν... Άρα κύριοι συνδημότες φταίμε εμείς που καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και δεν αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης μας. ΌΛΟΙ ΜΑΣ...(Εδώ χρειάζονται τα κεφαλαία μήπως και ξυπνήσουμε) Ωραίες και εύκολες οι κριτικές και οι εναποθέσεις των ευθυνών σε τρίτους αλλά, πολύ ποιο δύσκολες οι πράξεις και σε αυτό πάσχει από παλιά αυτός ο τόπος, είτε λέγεται ΦΩΚΙΔΑ είτε ΕΛΛΑΔΑ...!
Υ.Σ: Κύριε Τριάντη, με όλο το σεβασμό και μόνο καλοπροαίρετα: έχει γραφτεί πολλές φορές κάτω από σχόλιά σας αλλά και σε άλλων ότι, καλό θα ήταν να μη γράφουμε μόνο με κεφαλαία γιατί έτσι χάνει αξία το γραπτό, επειδή συμβολίζει στο διαδυκτιακό κόσμο ότι εκείνος που το γράφει φωνάζει. Επίσης αν δε δώσουμε οι μεγαλύτεροι το παράδειγμα για ορθό τρόπο γραφής, μην περιμένουμε από τους νέους ανθρώπους να σταματήσουν να γράφουν Greeklish και να τους κριτικάρουμε κι όλας. (το παρόν σχόλιο έχει διάθεση διαφορετικής προσέγγισης ενός απλού αλλά πιστεύω σημαντικού στοιχείου, του γραπτού λόγου στο διαδίκτυο, χωρίς ίχνος κριτικής ή παρατήρησης. Και οφείλω να ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά αν το εκλάβετε λάθος.)

Προσθήκη νέου σχολίου

Προσοχή: Τα σχόλια ελέγχονται από διαχειριστή πριν δημοσιευτούν, με εξαίρεση τα σχόλια των εγγεγραμένων χρηστών, τα οποία δημοσιεύονται αυτόματα με ευθύνη του σχολιαστή-μέλους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης. Μηνύματα που δεν συμμορφώνονται με τους όρους δεν δημοσιεύονται ή/και αποσύρονται. Η συμμετοχή στον σχολιασμό θεμάτων σημαίνει την αποδοχή των κανόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Υβριστικά ή/και απειλητικά μηνύματα μπορεί να επιφέρουν τις ανάλογες νομικές συνέπειες.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση