Log in
updated 6:26 AM EET, Dec 14, 2017

Βαρδούσια - Θρίλερ για τους απεγκλωβισμούς 4 ατόμων σε υψόμετρο 2.000 μέτρων (βίντεο)

Σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στον Αθανάσιο Διάκο και την Αρτοτίνα στα Βαρδούσια εγκλωβίστηκαν από τις πέντε το απόγευμα της Κυριακής, πέντε άτομα που κινούνταν στην περιοχή με τέσσερα τζιπ.

Με ''άρωμα'' Αρτέμη Σώρρα ο σημερινός πλειστηριασμός - Παράτυπη διαδικασία καταγγέλει η ''Ουτοπία''

«Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε»

Δεν θα μπορούσε κανένας άλλος στίχος ποιητή να περιγράψει πως χάθηκε το σπίτι του Παρασκευά Καραμήτσου και τυπικά να ανήκει από σήμερα στην ALPHA BANK.

Κάλεσμα της ''Ουτοπίας'' σε αποτροπή πλειστηριασμού

Η «ΟΥΤΟΠΙΑ» καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τους συνταξιούχους, τα σωματεία και τις κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες, όλον το λαό της Φωκίδας, να συμπράξουμε σε έναν κοινό αγώνα : Την αποτροπή του πλειστηριασμού! …

Συνελήφθη 66χρονος στα Τριζόνια - Βρέθηκαν όπλα στο σκάφος του

Λιμενικοί του Α’ Λιμενικού Τμήματος Ναυπάκτου έκαναν έρεθνα σε ένα σκάφος ονόματι «PALAWAN III» σημαίας Γερμανίας, το οποίο ελλιμενιζόταν στη μαρίνα Τριζονίων ν.Φωκίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (02) πιστόλια φωτοβολίδας, μία (01) κυνηγετική καραμπίνα καθώς και φυσίγγια, χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια.

Πολιτική Προστασία: Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από αύριο Πέμπτη (30-11-2017) και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά:

Δελφοί: Κλείστηκε στην καφετέριά του και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 35 ετών ιδιόκτητη καφετέριας, που το μεσημέρι της Κυριακής έχασε τον έλεγχο, κλειδώθηκε μέσα στην καφετέρια και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Το περιστατικό συνέβη στους Δελφούς.

Αιολικά Δεσφίνας: Ευχαριστίες προς Παναγιωτόπουλο και Μίχο από τις εταιρείες VECTOR ΑΙΟΛΙΚΗ ΔΕΣΦΙΝΑΣ & VECTOR ΑΙΟΛΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ

Οι εταιρίες VECTOR ΑΙΟΛΙΚΗ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΑΕ και VECTOR ΑΙΟΛΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΑΕ βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης αιολικών πάρκων στην ΔΕ Δεσφίνας του Δήμου Δελφών.

Φυσικό αέριο σε 6 πόλεις ''βλέπει'' ο Μπακογιάννης - Μέσα στο 2018 η έναρξη των εργασιών

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα ενεργειακής αναβάθμισης, που το συνολικό κόστος του αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για την κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου που θα πραγματοποιηθεί σε έξι πόλεις και καθιστά τη Στερεά Ελλάδα την πρώτη Περιφέρεια, μετά τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, που κόβει το νήμα της έναρξης κατασκευής.

Αλεξανδρόπουλος για Μυταρά: Γιατί τελικά αποχώρησε από τις εκλογές;

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»  δεν αποτελεί άθροισμα προσωπικών φιλοδοξιών αλλά αντίθετα την έκφραση των ανεξάρτητων παραγωγικών επαγγελματιών του νομού μας. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται δεν θα  χάνονται στο σκοτάδι, μόλις κλείσουν τα φώτα της επικοινωνίας. Αντίθετα  θα επιβραβεύονται εμπράκτως οι συνάδελφοι που τα βγάζουν πέρα σε συνθήκες εξόντωσης και δείχνουν τον δρόμο σε όλους μας.

Μυταράς για εκλογές Επιμελητηρίου: Η απόφασή μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή που πήραμε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΥΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ

«Η απόφασή μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή που πήραμε»