Log in
updated 5:28 PM EET, Mar 16, 2018

Χαιρετισμοί προς τη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Φωκίδας για την εκδήλωση «Παιδεία-Εξελίξεις και συγχρονες Προκλήσεις»

Επιστολή χαιρετισμού του Γραμματέα ΠΕ Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Ν.Ηρακλείου (κου Αυγενάκη) και του Γραμματέα Οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας κ.Κονταδάκη προς τη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Φωκίδας για την οργάνωση της εκδήλωσης στις 04/03/2018 με θέμα: «Παιδεία-Εξελίξεις και συγχρονες Προκλήσεις» με κεντρική ομιλήτρια την Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Επικρατείας, Νίκη Κεραμεως.
Αγαπητή Πρόεδρε,
Αγαπητά Μέλη και Στελέχη της Παράταξής μας,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παρευρεθώ στην εκδήλωσή σας και λυπάμαι που δεν μπορώ να βρίσκομαι μαζί σας. Χαιρετίζω με χαρά την εκδήλωση και συγχαίρω όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ Φωκίδας για το σύνολο του έργου σας, που προάγει την εξωστρέφεια και την δυναμική της Παράταξής μας.

Φίλες και φίλοι, το θέμα που πραγματεύεστε «Παιδεία-Εξελίξεις και σύγχρονες προκλήσεις» είναι πολύ ενδιαφέρον και συνάμα επίκαιρο. Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, και η παιδεία οφείλει και αυτή να μεταλλαχθεί, προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ένα έθνος χωρίς παιδεία, δεν έχει απολύτως κανένα μέλλον.

Άρρηκτα συνδεδεμένο με το θέμα της πολιτικής συζήτησης που διεξάγεται είναι και αυτό της εκπαίδευσης. Το εκπαιδευτικό σύστημα στη χώρα μας νοσεί εδώ και χρόνια. Οι εικόνες ανομίας στα ελληνικά Πανεπιστήμια κάνουν το γύρο του κόσμου, ντροπιάζοντας τη χώρα μας διεθνώς. Αλλά και τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας αισθάνονται απροστάτευτα απέναντι στα καθημερινά σχεδόν κρούσματα βίας.

Το μόνο αντίδοτο στην πρωτοφανή δημοσιονομική και ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε είναι η αναβάθμιση της Παιδείας μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υφιστάμενες δυσκολίες.

Είμαι σίγουρος ότι ο διάλογος που θα ακολουθήσει θα είναι εξαιρετικά γόνιμος και εποικοδομητικός.

Με εκτίμηση,
Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου
Συναγωνίστριες, συναγωνιστές
Φίλες και φίλοι

Η σημερινή σας εκδήλωση είναι μια ακόμη απόδειξη της δημιουργικότητάς σας, της διάθεσή σας για προσφορά και της αυθεντικής σας βούλησης για ανάληψη πρωτοβουλιών που δρομολογούν τη μεταμόρφωση του πολιτικού τοπίου της χώρας μας.

Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις όπως και το πλήθος των δράσεων που έχουν αναπτύξει οι οργανώσεις μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποδεικνύουν επίσης, την βαθιά αίσθηση ευθύνης που διακρίνει όλα τα στελέχη της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Νέα Δημοκρατία πιστεύει απόλυτα στις απέραντες ικανότητές σας και στη δύναμη του καθένα σας προσωπικά. Θεωρεί ότι όλα τα στελέχη της είναι ικανά για την πολιτική τους εκπροσώπηση και ότι κάθε ένα ξεχωριστά έχει το μεγάλο χρέος για τη σωτηρία της πατρίδας. Άλλωστε, οι Οργανώσεις μας αποτελούν το πιο ζωντανό κύτταρο της Παράταξης και η ίδια η οργανωτική μας δομή καταδεικνύει ότι δεν επιθυμούμε ένα περίκλειστο Κόμμα από την κοινωνία και τα προβλήματα που την απασχολούν.

Απευθυνόμενος λοιπόν, στον καθένα από εσάς προσωπικά, επιθυμώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τον αγώνα σας και να σας βεβαιώσω ότι έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου στον ανηφορικό δρόμο που βρίσκεται μπροστά μας. Στόχος μας πλέον, δεν είναι μια απλή εκλογική νίκη αλλά η συντριβή της Αριστερής και Εθνολαϊκιστικής συμμαχίας. Σύμμαχός μας η ίδια η πραγματικότητα και οι αρχές που πρεσβεύει η Παράταξή μας. Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλούς αγώνες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση

Ο Γραμματέας Οργανωτικού
Στυλιανός Κονταδάκης

Προσθήκη νέου σχολίου

Προσοχή: Τα σχόλια ελέγχονται από διαχειριστή πριν δημοσιευτούν, με εξαίρεση τα σχόλια των εγγεγραμένων χρηστών, τα οποία δημοσιεύονται αυτόματα με ευθύνη του σχολιαστή-μέλους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης. Μηνύματα που δεν συμμορφώνονται με τους όρους δεν δημοσιεύονται ή/και αποσύρονται. Η συμμετοχή στον σχολιασμό θεμάτων σημαίνει την αποδοχή των κανόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Υβριστικά ή/και απειλητικά μηνύματα μπορεί να επιφέρουν τις ανάλογες νομικές συνέπειες.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση