Log in
updated 7:21 AM EEST, Apr 27, 2018

Ανοιχτή επιστολή των Αστυνομικών Φωκίδας προς το βουλευτή Ηλία Κωστοπαναγιώτου

Ανοιχτή επιστολή προς το Βουλευτή Ν.Φωκίδας κ.ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ηλία.

 

Κύριε Βουλευτά,

 

Η Κυβέρνηση, χωρίς καμία δικαιολογία, διαψεύδοντας τα ίδια της τα στελέχη που υπόσχονταν διάλογο και όχι αιφνιδιασμούς, προώθησε στη Βουλή την ολοκληρωτική ανατροπή του ισχύοντος ειδικού μισθολογίου για τα σώματα ασφαλείας, με διατάξεις που εισάγουν μια νέα «φιλοσοφία» με καταφανή στόχευση τον περιορισμό της μισθολογικής δαπάνης και όχι την επαναφορά των μισθών μας στα επίπεδα του 2012, όπως ξεκάθαρα επιτάσσουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες του υπουργείου Οικονομικών. 

Θα γνωρίζετε ασφαλώς τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο ένστολος σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο, εξαιτίας των συνεχών περικοπών από το 2009 μέχρι και σήμερα,  χωρίς να υπολογίζουμε τις πρόσφατες απώλειες από «το πάγωμα» των μισθολογικών ωριμάνσεων και του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας.

Μια νέα καρατόμηση θα σημάνει αυτόματα την από όλες τις απόψεις ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ μας, με ότι αυτή συνεπάγεται πρωτίστως για την ελληνική κοινωνία και θα δώσει συνέχεια στην δική μας προσωπική  και οικογενειακή  απαξίωση, την δική μας υποβάθμιση και  την υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών  προς τους πολίτες.

Προστατέψτε την εύρυθμη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας που καθημερινά αποδίδει, το δικό της φόρο αίματος, το φόρο που θα μπορούσε να ήταν ο φόρος αίματος των δικών σας παιδιών, για να διασφαλίσει το δικαίωμα του πολίτη στο ύψιστο αγαθό της ασφάλειας.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το προτεινόμενο μισθολόγιο-φτωχολόγιο και να δεσμευτεί ότι θα ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος με μόνο αντικείμενο την εφαρμογή των τελεσίδικων αποφάσεων του ΣτΕ, σεβόμενη τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όπως αρμόζει στα πραγματικά Δημοκρατικά Πολιτεύματα.

Κύριε Βουλευτά,

Οφείλετε να αφουγκραστείτε τα δίκαια αιτήματά μας και να μην γίνετε κι εσείς συνεργός σε ένα διαρκές έγκλημα που τελείται σε βάρος μας. Δική σας η απόφαση, δική σας και η ευθύνη.

 

 

 

ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 

 

 

 

                        -Ο-                                                                                                   -Ο-
                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

                          ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος                                                                            ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος

 

 

 

-

                                  -Ο-                                                                                                     -Ο-

                      ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 ΤΑΜΙΑΣ

 

                    ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος                                                                       ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Βησσαρίων

 

 

 

 

 

 

 

                                   -Ο-                                                  -Το-                                                  -Το-

              ΟΡΓ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                             ΜΕΛΟΣ                                          ΜΕΛΟΣ

 

                   

                ΣΠΥΡΟΥ Δημήτριος                       ΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ Κωνσταντίνος                ΚΑΚΑΝΑΣ Φώτιος

 

Σχόλια  

-6 #1 DARKO 17-05-2017 14:41
ΤΟ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ''ΑΓΓΙΖΟΥΝ'' ΑΜΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ''ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ''?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ?
-4 #2 DARKO 19-05-2017 10:50
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΘΕΡΜΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ''ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ'' ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Προσοχή: Τα σχόλια ελέγχονται από διαχειριστή πριν δημοσιευτούν, με εξαίρεση τα σχόλια των εγγεγραμένων χρηστών, τα οποία δημοσιεύονται αυτόματα με ευθύνη του σχολιαστή-μέλους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης. Μηνύματα που δεν συμμορφώνονται με τους όρους δεν δημοσιεύονται ή/και αποσύρονται. Η συμμετοχή στον σχολιασμό θεμάτων σημαίνει την αποδοχή των κανόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Υβριστικά ή/και απειλητικά μηνύματα μπορεί να επιφέρουν τις ανάλογες νομικές συνέπειες.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση