Log in
updated 8:44 AM EEST, May 21, 2018

Στον εισαγγελέα ο Δήμαρχος Δελφών για την παραβατικότητα των roma

Τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Κωνσταντίνο Πέτσα με πρωτοβουλία του Θανάση Παναγιωτόπουλου επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Ευ. Κατσαγούνος, ο Δήμαρχος Δελφών, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας Βασίλης Αυγερινός και ο Ιω. Ράμμος, ως εκπρόσωπος κατοίκων που έχουν πέσει θύματα από την έκνομη συμπεριφορά των roma στην πόλη της Άμφισσας.

Στη συνάντηση τέθηκε εκ νέου το ζήτημα των πρόσφατων διαρρήξεων εκ μέρους των roma, που έρχονται να προστεθούν στα κρούσματα που είχαν καταγραφεί στο παρελθόν και που συνεχίζουν να απασχολούν τους κατοίκους της Άμφισσας οξύνοντας το αίσθημα ανασφάλειας και προκαλώντας καταστάσεις που είναι δύσκολα διαχειρίσιμες για όλους.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και η αντιπροσωπεία αιρετών και φορέων αναζήτησαν από κοινού τρόπους δραστικότερης αστυνόμευσης και συνολικότερης παρέμβασης απέναντι στις διαδοχικές αξιόποινες πράξεις, ώστε να προληφθούν στο μέτρο του μέγιστου δυνατού νέα κρούσματα και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Σχόλια  

+16 #1 Πότε Βούδας...πότε Κούδας 15-05-2018 22:37
Ούτε ο αείμνηστος Ρασούλης μπορεί να καλύψει τις παλινωδίες του σημερινού Δημάρχου.Από τη μια πανηγυρίζει με την κ. Φωτίου που θα γκετοποιήσει 250 ρομά ,που θα φιλοξενούν 890 ανά εποχή (αυτά λέει η μελέτη) και από την άλλη καταγγέλλει τη σημερινή παραβατικότητά τους!! Η παραφροσύνη σε όλο της το μεγαλείο . Αντιλαμβάνεστε τι θα συμβεί όταν αυτοί οργανωθούν και μονιμοποιηθούν στον ανεξέλεγκτο οικισμό της "Καμίνου" κ. Δήμαρχε;;Θέλετε να τους ενσωματώσετε κιόλας τρομάρα σας!! Το μόνο θετικό που μπορείτε να κάνετε πριν μας απαλλάξετε ,μετά τις εκλογές, από την παρουσία σας είναι να ακυρώσετε τη συμφωνία σας με την υπουργό!!
+15 #2 αναγνωστης 16-05-2018 08:27
ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ???????????
+14 #3 ρομά τζάμπα σπίτι 17-05-2018 10:30
Αφού ο Δήμαρχός μας με ανακοίνωσή του μας κατσάδιασε σχεδόν για τους ρομά, έρχεται τώρα να...απολογηθεί γι'αυτούς ενώπιον εισαγγελέως!!! Δήμαρχέ μου, ΔΕΝ είμαστε συμπολίτες με τους ρομά αλλά το θήραμά τους. Επίσης ΔΕΝ είμαστε ομόγλωσσοί τους (δεν ξέρω για σένα) καθότι ούτε ρομά μιλάμε ούτε η μόνη σχεδόν γνώση μας των ελληνικών είναι το "δώσε κάτι". Και τα δύο αυτά είναι αποκλειστική και διαχρονική επιλογή των ρομά. Επίσης, αν δεν το' χεις καταλάβει ακόμα, σε πληρώνουμε όχι για να κάνεις διαπιστώσεις (αυτό το κάνει κι η γάτα μου και μάλιστα δωράν) αλλά για να δίνεις λύσεις.ρομά τζάμπα σπίτι

Προσθήκη νέου σχολίου

Προσοχή: Τα σχόλια ελέγχονται από διαχειριστή πριν δημοσιευτούν, με εξαίρεση τα σχόλια των εγγεγραμένων χρηστών, τα οποία δημοσιεύονται αυτόματα με ευθύνη του σχολιαστή-μέλους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης. Μηνύματα που δεν συμμορφώνονται με τους όρους δεν δημοσιεύονται ή/και αποσύρονται. Η συμμετοχή στον σχολιασμό θεμάτων σημαίνει την αποδοχή των κανόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Υβριστικά ή/και απειλητικά μηνύματα μπορεί να επιφέρουν τις ανάλογες νομικές συνέπειες.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση