Log in
updated 5:28 PM EET, Mar 16, 2018

Παναγιωτόπουλος για ΕΥΔΑΠ: Μας χρεωκοπούν για να μας εκβιάσουν

Συνέντευξη στο zougla.gr έδωσε ο δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος για το θέμα της δέσμευσης των λογαριασμών του Δήμου από την ΕΥΔΑΠ Παγίων για χρέη 3.200.000€.

Ακούστε τις δηλώσεις του δημάρχου

Σχόλια  

+13 #1 Βαγγέλης Ασημακοπουλος 14-03-2018 09:46
κύριε δήμαρχε ,
Με αφορμή το θέμα της ΕΥΔΑΠ και έχοντας αγαθή και θετική πρόθεση , θέλω να παρατηρήσω τα παρακάτω .
Ο Δήμος εισπράττει από τους δημότες το καθορισμένο αντίτιμο της κατανάλωσης νερού . Όπως λέτε τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται σε αλλά έργα . Αγνοώντας την υποχρέωση του δήμου ένα μέρος αυτών των χρημάτων ότι πρέπει να πάει στην πάροχο εταιρεία .
Το ερώτημα μου λοιπόν είναι , ποια είναι αυτα τα έργα , όταν πολύ καλά γνωρίζετε ότι στον δήμο μας υπάρχουν ακόμα σήμερα οικισμοί που δεν έχουν νερό ?
Που δεν έχουν ένα κάδο για τα σκουπίδια ?
ΕΥΡΩΠΗ 2018 και παγκόσμια γνωστός Δήμος ΔΕΛΦΩΝ και μια Άμφισσα δίπλα στους Δελφους που δεν την ξέρουν κάν λίγα χιλιόμετρα παρά έξω .
Ας μην πω άλλα , γιατί θα γίνω κακός .
Βαγγέλης Ασημακοπουλος
6993134877
+6 #2 Ανώνυμος 14-03-2018 10:15
Ο Δημότης καταβάλλει τέλη ύδρευσης τα οποία είναι ανταποδοτικά, όπως ο νόμος ορίζει, και αφορούν ΜΟΝΟ στη συντήρηση του εκτεταμένου δικτύου, στη λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών, των διυλιστηρίων κι άλλα πολλά γύρω από αυτά Για αυτά πληρώνει ο κάτοικος της περιοχής και όχι για το νερό που παρέχει η ΕΥΔΑΠ και για το ποσό που διεκδικεί και με τον τρόπο που το διεκδικεί.

Άρα, τα ποσά είσπραξης του Δήμου από τις χρεώσεις ύδρευσης αφορούν στη λειτουργικότητα του συστήματος ύδρευσης και όχι στις ποσότητες νερού που παρέχει η ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας καταλαβαίνει πως σε περίπτωση διακανονισμού μεταξύ Δήμου Δελφών και ΕΥΔΑΠ για το ποσό που έχει προχωρήσει σε δεσμεύσεις λογαριασμών η εταιρεία, αναγκαστικά θα πάνε στους δημότες, σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Με ότι αυτό συνεπάγεται!
+5 #3 14-03-2018 11:32
Μπράβο στην ΕΥΔΑΠ. Επιτέλους γινόμαστε κράτος...
+9 #4 Paraktios 14-03-2018 12:40
"Δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα με σοβαρότητα", λέει η ΕΥΔΑΠ. Ο άνθρωπος το είπε όσο πιο απλά μπορούσε. Ο κ. Δήμαρχος τι έχει να μας πει για αυτό; Επί της ουσίας και όχι "το είπα στον Βουλευτή και αυτός δεν έκανε τίποτα". Είναι ο Δήμαρχος και η ΕΥΔΑΠ με την παραγραφή. Απαντήσεις περιμένουμε. Αλλιώς, μήπως να παραιτηθεί; Και επιτέλους, κάθε φορά που έρχεται κάτι δύσκολο, κρύβουμε τη μιζέρια και την κακομοιριά μας πίσω από τον... "Ομφαλό", λες και μας χρωστάει όλη η Ελλάδα!
+13 #5 Δελφοί 14-03-2018 21:01
Αυτά κάνουν οι παραγραφές τελών ύδρευσης, Άμφισσα, Ιτέα, Δεσφίνα, Γαλαξείδι, Δελφοί. Σε κάποιους επιχειρηματίες στους Δελφούς, σχεδόν όλοι τους πρόεδροι και δήμαρχοι νερό τσάμπα, αφού δεν έχουν πληρώσει δεκαετίες τώρα, μόνο τα κορόιδα οι μικρο ξενοδόχοι και οι ταβερνιάρηδες.

Τα έργα υποδομών του δικτύου πως να γίνουν όταν κυλάει ο νερό τσάμπα για μερικούς..; ποτέ δε πρόκειται να γίνουν.

Αλλά όλα εδώ πληρώνονται, τι νομίζαμε ότι θα μας τα χαρίσουν; Ντροπή μας, ανεχόμαστε αυτό το χάλι τόσα χρόνια.

και βέβαια ξεφτιλίζουμε πάλι τους Δελφούς.. Δήμο Άμφισσας έπρεπε να μας λένε.
+7 #6 15-03-2018 19:00
ΆΝ διαβάζει ένας εισαγγελέας με διδύμους, να κάνει κατεπείγουσα έρευνα σχετκά με το πόσοι οφείλουν νερό και δεν έχουν πληρώσει με ευθύνη των δημοτικών αρχηγίσκων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Προσοχή: Τα σχόλια ελέγχονται από διαχειριστή πριν δημοσιευτούν, με εξαίρεση τα σχόλια των εγγεγραμένων χρηστών, τα οποία δημοσιεύονται αυτόματα με ευθύνη του σχολιαστή-μέλους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης. Μηνύματα που δεν συμμορφώνονται με τους όρους δεν δημοσιεύονται ή/και αποσύρονται. Η συμμετοχή στον σχολιασμό θεμάτων σημαίνει την αποδοχή των κανόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Υβριστικά ή/και απειλητικά μηνύματα μπορεί να επιφέρουν τις ανάλογες νομικές συνέπειες.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση