Log in
updated 6:03 AM EET, Mar 20, 2018

Ο Δ.Δελφών για τα προβλήματα των Χριστουγέννων - Βίαιη επίθεση δέχτηκε η αντιδήμαρχος Μ.Ανδρεοπούλου

Αντιμετώπιση προβλημάτων το τριήμερο των Χριστουγέννων από το Δήμο Δελφών

Το διάστημα των Χριστουγέννων ο Δήμος Δελφών αντιμετώπισε μια σειρά από σημαντικά προβλήματα σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας.

Πράγματι φέτος είχαμε τη σπάνια σύμπτωση να πρέπει να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα, μέσα σε διάστημα 2-3 μόλις ημερών (παραμονές Χριστουγέννων): α) Η έντονη κακοκαιρία με χιονοπτώσεις στο μισό και πλέον Δήμο (ανάγκη εκχιονισμού σε περισσότερες από 20 Κοινότητες) και β) Μεγάλες βλάβες στην ύδρευση σε Γαλαξίδι, Κίρρα, Άμφισσα, Λιλαία, Πολύδροσο, σε κεντρικούς αγωγούς, στα αντλιοστάσια ή στις βασικές δεξαμενές μας.

Παρά την ένταση των φαινομένων και τις ταυτόχρονες εστίες που έπρεπε να φροντίσουμε, σε γενικές γραμμές υπήρξε έγκαιρη και ικανοποιητική λειτουργία του μηχανισμού μας, με δεδομένες και τις γενικότερες παθογένειες και αδυναμίες που υπάρχουν στο σύνολο της κρατικής μηχανής, την οποία πολλές φορές εμείς καλούμαστε να υποκαταστήσουμε.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό μας, τους συνεργάτες μας, αλλά και πολλούς συμπολίτες μας, που με αυταπάρνηση ρίχτηκαν στη μάχη όλες αυτές τις ημέρες, ακόμη και ανήμερα των Χριστουγέννων, προκειμένου να μπορέσουν οι υπόλοιποι συμπολίτες μας να απολαύσουν τις εορταστικές ημέρες.

Ταυτόχρονα οφείλουμε να στηλιτεύσουμε την άνανδρη και βίαιη επίθεση που δέχτηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου, από δύο συγκεκριμένους δημότες κατά το βράδυ του Σαββάτου στην Επτάλοφο κι ενώ εκείνη την ώρα εκτελούσε το καθήκον της (συγκεκριμένα ασχολούταν προσωπικά και μόνη της με τη διευθέτηση της κυκλοφορίας στον κόμβο, ενώ μέσα στο χωριό επιχειρούσαν τα εκχιονιστικά οχήματα του Δήμου μας). Η ένταση των ωρών σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες είναι απόλυτα καταδικαστέες.

Ο Δήμος Δελφών έχει αποδείξει επανειλημμένα την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε καταστάσεις πολιτικής προστασίας, παρά τη γνωστή δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει αυτός, όπως και οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας. Σε κάθε περίπτωση, όπως όλοι γνωρίζουν, εμείς την ώρα της μάχης δεν κρυβόμαστε, είμαστε παρόντες στα μέτωπα και τις περισσότερες φορές προσφέρουμε περισσότερα από αυτά που κατά νόμο μας αναλογούν.

Σχόλια  

+18 #1 ...... 29-12-2017 08:17
Η αλήθεια είναι ότι οι αγοριανίτες είναι ίσως λίγο απότομοι και χοντράνθρωποι στην συμπεριφορά, αλλά ποτέ δεν προκαλούν χωρίς λόγο.

Είναι καλοί άνθρωποι αν και παραμένουν χωριάτες (με την καλή αλλά και την κακή έννοια ταυτόχρονα).

Το σημαντικό είναι ότι ως χωριό έχουν αρκετούς πλούσιους φίλους (πολλές οι δωρεές, από εκχιονιστικά μέχρι σχολεία) και αυτό κάνει κάποιους απ'έξω να αντιδρούν υπερβολικά και ζηλόφθονα.

Το ότι η αντιδήμαρχος εκτελούσε χρέη τροχονόμου είναι μάλλον τραγικό και δείχνει την ανοργανωσιά και την έλλειψη σχεδιασμού. Άλλο ο σχεδιασμός κι άλλο ο επιτόπου αυτοσχεδιασμός.

Σε τελική ανάλυση ας αφήσει ο δήμος το εκχιονιστικό στο χωριό (αυτό που είχε γίνει δωρεά) και οι αγοριανίτες θα ξέρουν να το χειριστούν και μόνοι τους!

Υγ: Εκείνη η κακόγουστη, κακάσχημη και αντιαισθητική επιγραφή "Αγόριανη" που βάλατε στο γεφυράκι του καταρράκτη, πότε θα φύγει από εκεί;

Προσθήκη νέου σχολίου

Προσοχή: Τα σχόλια ελέγχονται από διαχειριστή πριν δημοσιευτούν, με εξαίρεση τα σχόλια των εγγεγραμένων χρηστών, τα οποία δημοσιεύονται αυτόματα με ευθύνη του σχολιαστή-μέλους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης. Μηνύματα που δεν συμμορφώνονται με τους όρους δεν δημοσιεύονται ή/και αποσύρονται. Η συμμετοχή στον σχολιασμό θεμάτων σημαίνει την αποδοχή των κανόνων λειτουργίας της ιστοσελίδας. Υβριστικά ή/και απειλητικά μηνύματα μπορεί να επιφέρουν τις ανάλογες νομικές συνέπειες.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση