Log in
updated 8:34 AM EEST, Sep 23, 2017

Ευχαριστήριο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Δελφών

Ο Δήμαρχος Δελφών, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας και η Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να  εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, προς τον πρόεδρο κ. Ηλία Ξηρό και τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Γ.Σ. Άμφισσας που για πολλοστή φορά επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί στους χώρους της Ε.Γ.Σ. η παραδοση και παραλαβή φρούτων (Πρόγραμμα αποσυρομένων οπωροκηπευτικών)  και στην συνέχεια η διανομή στους δικαιούχους από τον ίδιο χώρο.

6 θέματα στο συμβούλιο της Δ.Κ.Ιτέας τη Δευτέρα 25/9/2017

Παρακαλούμε όπως στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν. 3852/2010, με θέματα ημερήσιας διάταξης.

'Εως και 100 δόσεις οι ρυθμίσεις οφειλών δημοτικών τελών προς το Δήμο Δελφών

Ο Δήμος Δελφών, στα πλαίσια του Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/31.07.2017 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για τον Εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) – Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. – Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας- Μητρώο Πολιτών και άλλες διατάξεις», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή  θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του Ν.4483/17, ήτοι έως και 30.09.2017.

Παραίτηση του τοπικού συμβούλου των Πολιτών στο Προσκήνιο Παναγιώτη Μακρή

Για όσους ρομαντικούς ασχολούνται με τα κοινά η, η ενασχόληση τους με αυτά δεν αποτελεί αυτοσκοπό ούτε βήμα αυτοπροβολής  και είσπραξης οφφιτσίων και μισθωμάτων αλλά μεράκι και διάθεση προσφοράς.

Ο Γιώργος Δρακάκης για τα τεκταινόμενα στο τοπικό συμβούλιο Ιτέας

Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν τα τεκταινόμενα στο τοπικό συμβούλιο Ιτέας και διαβάζοντας και την  τελευταία επιστολή της Κας Καλπούζου απευθυνόμενη δημόσια στους δημότες με κραυγή αγωνίας για την κατάντια που έχει περιέλθει η Ιτέα να την διοικεί ένας ανίκανος Πρόεδρος έχω να παρατηρήσω τα εξής :

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Δήμο Δελφών 16-22 Σεπτεμβρίου 2017. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Το 2017 είναι η πρώτη χρονιά που ο Δήμος Δελφών λαμβάνει ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδας Κινητικότητας με εκδηλώσεις που θα υλοποιηθούν στην έδρα του Δήμου μας, την Άμφισσα το διάστημα από 16-22 Σεπτεμβρίου 2017.

Συνεργασία Δήμου Δελφών με το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Δελφών για το 2017 με στόχο στο άνοιγμα νέων αγορών και την προβολή του προορισμού σε αυτές, πραγματοποιήσαμε  συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Χαιρετισμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Δελφών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και πάλι σήμερα για τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των σχολειών του Δήμου Δελφών.

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης ευχόμαστε σε όλους σας καλή χρονιά, με δύναμη, δημιουργικότητα και υγεία.

Εγκαινιάστηκε η έκθεση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας

Σε μια όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της έκθεσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας στην οικία Πανουργιά στα πλαίσια των φετινών "Φωκικών", η οποία είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση 60 χρόνων λειτουργίας της και περιλαμβάνει ορισμένους από τους ενδεικτικούς θησαυρούς που την κοσμούν, όπως χειρόγραφα, πρωτότυπες εκδόσεις, αλληλογραφία κ.α. των Αλ. Δελμούζου, Κων. Σάθα, Κων. Κόντου, Γ. Γάτου και πολλών άλλων.

Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας -Παιδικό Τμήμα «Γιώτα Μαδούρα» μετά  από ενέργειες σε συνεργασία με τους Εθελοντές της Δημοτικής βιβλιοθήκης Ιτέας κατάφερε και φέτος να συμμετάσχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 με θέμα «Η περιπέτεια από σημείο σε σημείο»  για παιδιά που συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας , βάση της υπ’ αριθμ. 278/2016 Απόφασης Δ.Σ. Δ. Δελφών.