Log in
updated 8:47 AM EEST, Jun 27, 2017

Κερδίστε προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Αναφορά στον Γκρέκο" στο θέατρο Φρύνιχος

Η εξαιρετική παράσταση "Αναφορά στον Γκρέκο",  με τον Τάκη Χρυσικάκο και την Γεωργία Νταγάκη,   θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο Υπαίθριο Θέατρο Φρυνίχου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δελφών με τίτλο "Δελφικές Εορτές στο Αρχαίο Δράμα".

Ο Γιώργος Δρακάκης σχετικά με την απάντηση του Υπουργείου για τη δημιουργία δύο δημοτικών λιμενικών ταμείων

Σχετικά με την ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Δήμου Δελφών σε μια παράνομη προσπάθεια για την ίδρυση δύο λιμενικών ταμείων (δηλαδή την κατάτμιση του Λιμενικού φωκίδας σε Δημοτικό λιμενικό Γαλαξειδίου και Ιτέας)  οι μάσκες έπεσαν η υποκρισία και η διγλωσία του Δημάρχου  και των συνεργατών του κατέρρευσαν !!! Το υπουργείο εσωτερικών είναι καταπέλτης !

Δολωματικοί ψεκασμοί στο Χρισσό

Την Τρίτη 27/06/2017θα ξεκινήσουν δολωματικοί ψεκασμοί στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς στην Π.Ε. Φωκίδας στην Τ.Κ. Χρισσού.

Προδημοσίευση 2ης Πρόσκλησης για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Π.Α.Α. 2014 - 2020

Από την Γενική Δ/νση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, προχώρησε στην Προδημοσίευση της 2ης Πρόσκλησης του Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η προδημοσίευση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας  http://www.pste.gov.gr/?p=33229

Η επιτροπή Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών συνεδριάζει για την προστασία του Κορινθιακού Κόλπου

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών θα συνεδριάσει την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ώρα 13.00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δελφών σχετικά με την προστασία του Κορινθιακού Κόλπου.

Το ΣΔΕ ΑΜΦΙΣΣΑΣ δέχεται αιτήσεις για εγγραφές εκπαιδευομένων για το νέο σχολικό έτος 2017-2018

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) παρέχουν τη δυνατότητα σε ενήλικες 18 ετών και άνω, που δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο του Γυμνασίου (νόμος 2525/97) η διάρκεια της φοίτησης  είναι δύο σχολικά έτη.

Ανακήρυξη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας ως σχολείο υπερασπιστής των παιδιών από τη UNICEF για το σχολικό έτος 2016-17

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας συμμετείχε ενεργά στην εκπαιδευτική δράση που εισηγήθηκε η UNICEF με τίτλο «Σχολεία: υπερασπιστές των παιδιών» κατά το σχολικό έτος 2016-2017.

Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΙΤΕΑΣ ΘΑ ΨΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ Ι.Ν. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΤΕΑΣ

 Στον πανηγυρίζοντα ΙΕΡΟ ΝΑΟ του Αγίου Χαραλάμπους, θα ψάλλει η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ ΙΤΕΑΣ», υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη, την Τετάρτη 28 Ιουνίου το βράδυ, κατά τη διάρκεια του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ προς τιμήν των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, από τον γυναικωνίτη του Ναού.

Παρουσίαση του επιστημονικού τόμου, "Φωκίδα: αρχαιολογικές συμβολές"

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος σας προσκαλούν τη  Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, 19.00 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα στην παρουσίαση του επιστημονικού τόμου , Φωκίδα: αρχαιολογικές συμβολές.

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας

Μετά το εξαιρετικό κλείσιμο της σχολικής χρονιάς αισθανόμαστε ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την ανάγκη να εκφράσουμε την χαρά και υπερηφάνεια που γέμισαν την καρδιά μας η υπέροχη γιορτή που μας πρόσφεραν τα παιδιά μας με την βοήθεια των δασκάλων τους, την Τετάρτη 14. Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας.

Ανοικτή εκδήλωση- συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό

Την Τετάρτη 28/6/2017 και ώρα 7μμ στην Ιτέα (Κυριακοπούλειο) θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση και συζήτηση με θέμα «Αθλητισμός για όλους-Παρεμβάσεις στη Φωκίδα» και ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο βουλευτής Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Κωστοπαναγιώτου.

RADICAL 2017_ Support με δύναμη από το Ευπάλιο & την Ιτέα θα πλαισιώσουν τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Δικαιώνοντας το μότο του φεστιβάλ RADICAL 2017 «Από τη Δωρίδα για όλο τον Κόσμο», οι διοργανωτές του μουσικού-πολιτιστικού γεγονότος του καλοκαιριού στην περιοχή μας, που θα γίνει στις 5 Αυγούστου στο Ευπάλιο, ανακοινώνουν με περηφάνια δύο σημαντικά Support Σχήματα που θα πλαισιώσουν τη φωνή του μεγάλου Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Άμφισσα: Παρεμβάσεις για καθαρή πόλη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής

Για δεύτερη συνεχόμενη καλοκαιρινή χρονιά πραγματοποιούνται συντονισμένες, στοχευμένες και συστηματικές επεμβάσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού στην πόλη της Άμφισσας. Πιο συγκεκριμένα ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εξής εργασίες: