Log in
updated 2:59 PM EET, Dec 10, 2017

Μήνυμα Νίκου Αλεξανδρόπουλου, υποψηφίου Προέδρου Επιμελητηρίου Φωκίδας

Φίλες και φίλοι, συναδέλφισσες και συνάδελφοι από τον κόσμο της πρωτοβουλίας και της εργασίας , την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 ο συνδυασμός μας σας καλεί να ανατρέψουμε το επί 6 χρόνια ανύπαρκτο Επιμελητήριο.

Μήνυμα Βασίλη Αυγερινού υποψηφίου Προέδρου Επιμελητηρίου Φωκίδας

   

Ο συνδυασμός μας  «Φωκίδα – Επιχειρηματικότητα» απαρτίζεται από ανθρώπους αξιόλογους, νέους και καταξιωμένους, που η πλειοψηφία τους ασχολείται για πρώτη φορά με τον Επιμελητηριακό Θεσμό. Οι άνθρωποι αυτοί θα προσπαθήσουν να αναδείξουν και να υποστηρίξουν τα προβλήματα του τόπου μας και του Επαγγελματία ειδικότερα, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και στην Κεντρική Εξουσία.

Επιμελητηριακές Εκλογές 2017

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου Φωκίδας για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα διεξαχθούν στο κτίριο του Επιμελητηρίου, στην οδό Γιδογιάννου 7, στην Άμφισσα.

Κοινή ανακοίνωση των σωματείων ΑΣ Ακαδημία 94 και Φωκικός ΑΣ

Οι αθλητικοί σύλλογοι ΑΣ Ακαδημία 94 και Φωκικός ΑΣ ανταποκρινόμενοι στην κοινωνική αποστολή που εξ ορισμού χαρακτηρίζει τον χώρο του αθλητισμού συμμετέχουμε ενεργά στο διήμερο εκδηλώσεων "Αλληλεγγύη" που διοργανώνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών σε συνεργασία με την  Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά προβλήματα, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Άμφισσας.

Γιορτή και δώρα για τα μικρά παιδιά των μελών του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών – Δηλώστε συμμετοχή

Στις περασμένες εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, ο Σύλλογός μας, επαναφέροντας ένα παλιότερο θεσμό, πραγματοποίησε εορτή για τα μικρά παιδιά των μελών του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της οποίας «Άγιος Βασίλης» μοίρασε δώρα.

Διήμερο εκδηλώσεων "Αλληλεγγύη"

Ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με την Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά προβλήματα διοργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Δεκεμβρίου  διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο "Αλληλεγγύη" στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας. Το διήμερο των εκδηλώσεων περιλαμβάνει μουσικοχορευτικά δρώμενα, Χριστουγεννιάτικo παζάρι, παιχνίδια και εκπλήξεις για παιδιά και άλλες δραστηριότητες.

Περιφέρεια Στερεάς: Δύο μεγάλα έργα στο οδικό δίκτυο της Φωκίδας

Δύο σημαντικά έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.820.000 ευρώ, ξεκινούν στη Φωκίδα για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου. Πρόκειται για έργα που αποκαθιστούν την ασφάλεια στις μετακινήσεις κατοίκων και επισκεπτών και αλλάζουν ριζικά την εικόνα των συγκεκριμένων δρόμων της Περιφερειακής Ενότητας.

Εγκαίνια της έκθεσης του Iταλού εικαστικού καλλιτέχνη Alfredo Romano στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα 19.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου στους Δελφούς θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης του  Iταλού εικαστικού καλλιτέχνη Alfredo Romano με τίτλο ‘’Angelis suis mandavit de te.’’

ΚΚΕ: Κάτω τα χέρια σας από την απεργία

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έσπασε κάθε ρεκόρ πολιτικής ξετσιπωσιάς και αθλιότητας, φέρνοντας σαν τον κλέφτη στη Βουλή -και μάλιστα σε άσχετο νομοσχέδιο για να ψηφιστεί άρον  - άρον- τροπολογία για να ξεκινήσει το ξήλωμα της μεγαλύτερης κατάκτησης της εργατικής τάξης, που είναι το δικαίωμα στην απεργία.

Η Εκκλησία κατά τη δικτατορία 1967-1974

Παρουσιάσθηκε στην Αθήνα, σε εκδήλωση της εφημερίδας «Χριστιανική», το βιβλίο του θεολόγου καθηγητή του Γυμνασίου Γαλαξιδίου Χάρη Ανδρεόπουλου  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Επίκεντρο»

Με ''άρωμα'' Αρτέμη Σώρρα ο σημερινός πλειστηριασμός - Παράτυπη διαδικασία καταγγέλει η ''Ουτοπία''

«Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε»

Δεν θα μπορούσε κανένας άλλος στίχος ποιητή να περιγράψει πως χάθηκε το σπίτι του Παρασκευά Καραμήτσου και τυπικά να ανήκει από σήμερα στην ALPHA BANK.

Κάλεσμα της ''Ουτοπίας'' σε αποτροπή πλειστηριασμού

Η «ΟΥΤΟΠΙΑ» καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τους συνταξιούχους, τα σωματεία και τις κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες, όλον το λαό της Φωκίδας, να συμπράξουμε σε έναν κοινό αγώνα : Την αποτροπή του πλειστηριασμού! …

Συνελήφθη 66χρονος στα Τριζόνια - Βρέθηκαν όπλα στο σκάφος του

Λιμενικοί του Α’ Λιμενικού Τμήματος Ναυπάκτου έκαναν έρεθνα σε ένα σκάφος ονόματι «PALAWAN III» σημαίας Γερμανίας, το οποίο ελλιμενιζόταν στη μαρίνα Τριζονίων ν.Φωκίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (02) πιστόλια φωτοβολίδας, μία (01) κυνηγετική καραμπίνα καθώς και φυσίγγια, χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια.